Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Final 4 Κυπέλλου Γυναικών Βόλει στη Σαντορίνη το διήμερο 02-03 Μαρτίου 2018!

06 Μαρτίου 2018 13:51

Ο Δήμος Θήρας και το ΔΑΠΠΟΣ σε συνεργασία με την Ε.Ο.ΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης) και τον Α.Ο. Θήρας διοργάνωσαν ένα από τα καλύτερα Final 4 των τελευταίων χρόνων, αν όχι το καλύτερο, σύμφωνα με τα λεγόμενα συμμετεχόντων και προσκεκλημένων.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο – και τις δύο μέρες – πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες σε κλίμα ιδιαίτερα αθλητικό. Οι φίλαθλοι όλων των ομάδων υποστήριξαν τις αθλήτριες και τις δύο μέρες δημιουργώντας ένα κλίμα γιορτής.

Ο πρόεδρος κ. Λευτέρης Τζούρος και τα στελέχη του ΔΑΠΠΟΣ εργάστηκαν πυρετωδώς έτσι ώστε το Κλειστό Γήπεδο της Σαντορίνης να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες μιας μεγάλης διοργάνωσης. Το φετινό Final 4 αποτελεί την τρίτη μεγάλη διοργάνωση που πραγματοποιείται στη Σαντορίνη τα τελευταία 8 χρόνια (Super Cup Ανδρών 2010, Final 4 Γυναικών 2013), γεγονός που ανοίγει το δρόμο και για διεθνείς διοργανώσεις. Ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος ανέφερε χαρακτηριστικά «Στόχος δικός μου αλλά και του αθλητικού οργανισμού Σαντορίνης είναι ένας: να αναπτυχθεί ο αθλητισμός προς όφελος της νεολαίας. Είναι πολύ σημαντικό να ασχολούνται οι νέοι με τον αθλητισμό και όχι με δραστηριότητες που δεν είναι προς το συμφέρον τους».

Ο Δήμος Θήρας με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης ευχαριστεί :
- Το ΔΑΠΠΟΣ και τα στελέχη του για το συντονισμό της διοργάνωσης,
- Την Ε.Ο.ΠΕ για την άψογη συνεργασία,
- Τον Α.Ο Θήρας για την καθοριστική συμβολή του στη διοργάνωση,
- Την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ Θήρας, το Λιμεναρχείο και την εταιρεία φύλαξης Μπαλόπητας Ιωάννης για τη διατήρηση της ασφάλειας στον χώρο,
- Τους μεγάλους χορηγούς Blue Star – Drakoutros Travel & Aegean Airlines για την έμπρακτη υποστήριξή τους,

- Τα MME (τοπικά, περιφερειακά και πανελλαδικά) και τους δημοσιογράφους για την άρτια κάλυψη της διοργάνωσης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos