Το θαύμα Τσιτσιπά: Θα παίξει σήμερα στον τελικό με Ναδάλ, στο Τορόντο

12 Αυγούστου 2018 13:12

Τις τελευταίες ημέρες, έχει αναγκάσει τους Ελληνες να παρακολουθούν με αγωνία τένις. Δεν είναι και λίγο αυτό.

Πριν συμπληρώσει τα 20 χρόνια του- έχει σήμερα γενέθλια- ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετατράπηκε σε... φόβο και τρόμο των αθλητών που είναι στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης, εξασφάλισε ήδη την είσοδό του στο τοπ 20 και το όνειρο συνεχίζεται. Απόψε (23:00) θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ραφαέλ Ναδάλ, στον τελικό του Rogers Cup στο Τορόντο. Και ήδη έχει τρελάνει το Twitter, όπου πρώτο trend είναι το #TsiTsiFast.

Ο Ισπανός έχει αναγνωρίσει ήδη την αξία του Ελληνα αντιπάλου του. «Είναι ολοκληρωμένος παίκτης. Εχει πάθος για το παιχνίδι. Δεν έχει απλά ένα πράγμα, έχει τα πάντα. Πρέπει να παίξω ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο. Ελπίζω να είμαι έτοιμος για αυτό», είπε ο Ναδάλ, μετά τη νίκη του στον ημιτελικό του Rogers Cup.

Λίγα 24ωρα νωρίτερα, είχε «υποκλιθεί» στον Ελληνα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, τον οποίο απέκλεισε ο Τσιτσιπάς στην πορεία του προς τον τελικό. «Υπέροχη εμφάνιση, το άξιζες file mou», έγραψε ο Σέρβος σε ανάρτηση του Ελληνα στο Instagram.

Ο Τζόκοβιτς, κάτοχος 13 Grand Slam, ήταν ένας από τους τέσσερις τενίστες της πρώτης δεκάδας της παγκόσμιας κατάταξης που απέκλεισε ο Τσιτσιπάς στο Τορόντο. Η αρχή έγινε κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ (Νο7), ακολούθησε ο Τζόκοβιτς (Νο10), ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο3) και ο Κέβιν Αντερσον στον ημιτελικό (Νο6).

Πλέον, στην πρώτη συμμετοχή του Τσιτσιπά σε τελικό Masters 1000, σειρά έχει ο Ναδάλ. Ο Ισπανός που αντιμετώπισε ο 20χρονος τον Απρίλιο, στη Βαρκελώνη, όταν τότε είχε κάνει την πρώτη του συμμετοχή σε τελικό τουρνουά της ΑΤP.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos