«Ασημένια» η Παπαχρήστου στη Γλασκώβη! Ατομικό ρεκόρ για την Ελληνίδα αθλήτρια

03 Μαρτίου 2019 13:02

Ασημένιο μετάλλιο για τη Βούλα Παπαχρήστου με άλμα στα 14.50 μέτρα.


Στη δεύτερη θέση στο άλμα εις μήκος στην Ευρώπη η Ελληνίδα αθλήτρια. Δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη. Έχασε το χρυσό από την Ισπανίδα Πελετιέρο, που έκανε ρεκόρ αγώνων.

Κάνοντας ατομικό ρεκόρ από την πρώτη της προσπάθεια, η Βούλα Παπαχρήστου «άγγιξε» ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο, αλλά η Ισπανίδα Πελετιέρο «απογειώθηκε» στη συνέχεια και με ρεκόρ αγώνων άφησε δεύτερη την Ελληνίδα αθλήτρια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη

Η Παπαχρήστου έκανε 14.50 μέτρα στο πρώτο και καλύτερο άλμα της, αλλά έπρεπε να ξεπεράσει ξανά τον εαυτό της, καθώς η αντίπαλός της ήταν σε τρομερή ημέρα και έκανε δύο άλματα πάνω από το δικό της, το ένα εκ των οποίων, στα 14.73.

Η Ελληνίδα χρυσή πρωταθλήτρια στο ευρωπαϊκό ανοιχτού στίβου το 2018, δεν κατάφερε όμως τελικά να πηδήξει ακόμη πιο μακριά και έτσι έμεινε στη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

newsit.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos