ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε πασίγνωστη Ολυμπιονίκης

11 Μαρτίου 2019 11:40

Σοκαρισμένη είναι η παγκόσμια αθλητική κοινωνία μετά την είδηση της αυτοκτονίας της Κέλι Κάτλιν, παγκόσμιας πρωταθλήτριας και Ολυμπιονίκη της ποδηλασίας.

Τραγωδία στην Αιθιοπία: Ανατριχίλα από την ανάρτηση του Έλληνα που σώθηκε τελευταία στιγμή (pic&vid)
Την είδηση για την αυτοκτονία της, έκανε γνωστή ο πατέρας της, στο Velo News: «Δεν υπάρχει λεπτό που να μην την έχουμε στο μυαλό μας και να μην σκεφτόμαστε την υπέροχη ζωή που θα μπορούσε να έχει. Θα δίναμε την ζωή μας για να την φέρουμε πίσω. Ο πόνος είναι αβάσταχτος».

Τον θάνατο της 23χρονης επιβεβαίωσε η Ομοσπονδία Ποδηλασίας των Ηνωμένων Πολιτειών, με τον πρόεδρό της, Ρομπ ΝτεΜαρτίνι, να αναφέρει πως «είμαστε βαθύτατα λυπημένοι από τον θάνατο της Κέλι. Θα μας λείψει πολύ. Η Κέλι ήταν κάτι παραπάνω από μια αθλήτρια ήταν και θα μείνει για πάντα μέλος της αμερικανικής οικογένειας της ποδηλασίας».

Η Κάτλιν, πέρα από το ασημένιο στο Ρίο είχε κερδίσει τρεις παγκόσμιους τίτλους στην ποδηλασία και ήταν από τις χρυσές ελπίδες της χώρας της για ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Πέρα από σπουδαία αθλήτρια της ποδηλασίας, η Κάτλιν έκανε μεταπτυχιακές σπουδές για να πάρει δίπλωμα στους υπολογιστές και τη μαθηματική μηχανική στο Stanford, μετά την απόκτηση προπτυχιακού διπλώματος τόσο στα μαθηματικά όσο και στα κινέζικα.

newsbomb.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos