Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Τελετή απονομών στο Κυκλαδικό Final – 4 βόλεϊ γυναικών (Βίντεο + Φωτό)

18 Μαρτίου 2019 12:16

Συγκίνηση, χειροκροτήματα από το παριανό φίλαθλο κοινό και ενθουσιώδεις πανηγυρισμούς από τις αθλήτριες, είχε η τελετή απονομής μεταλλείων και κυπέλων στις ομάδες που αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο 16 – 17 Μαρτίου στην Μάρπησσα της Πάρου για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας Κυκλάδων γυναικείου βόλεϊ 2019.


Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Μικρού και του Μεγάλου Τελικού του Final Four το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές.

Στην τέταρτη σε κατάταξη ομάδα του ΑΜΣ Φιλωτίου από τη Νάξο, τις απονομές έκανε το μέλος της Αθλητικής Επιτροπής της ΚΔΕΠΑΠ κ. Σ. Μπόνης, στην παριανή ομάδα του ΑΜΕΣ Νηρέα που ήρθε τρίτη, τις απονομές έκανε ο Αντιδήμαρχος Πάρου και υπεύθυνος γραφείου Αθλητισμού του Δήμου Πάρου κ. Μ. Μαλαματένιος.





Στην ομάδα του ΑΟ Φοίνικα από τη Σύρο που κατέκτησε τη δεύτερη θέση τις απονομές έκανε ο Έπαρχος Πάρου Αντιπάρου κ. Κ. Μπιζάς, ενώ στην επίσης συριανή ομάδα του ΑΣΕ Νεωρίου που κατέκτησε την κορυφή του Πρωταθλήματος γυναικείου βόλεϊ στις Κυκλάδες για το 2019, τις απονομές έκανε ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μ. Κωβαίος.

Τα κορίτσια όλων των ομάδων πανηγύρισαν για τη νίκη τους. Ειδικά οι παριανές αθλήτριες που είχαν το πλεονέκτημα να χαίρονται για την κατάκτηση της τρίτης θέσης τους εντός του νησιού τους, καταχειροκροτήθηκαν με ενθουσιασμό από τον φίλαθλο κόσμο της Πάρου που έζησε από κοντά την αγωνιστική τους προσπάθεια και τις δύο ημέρες διεξαγωγής του Final – 4.

Αλλά και η νικήτρια ομάδα του Νεωρίου Σύρου, μια ομάδα που δίκαια κατέκτησε την πρωτιά του Πρωταθλήματος για μια ακόμη χρονιά, πανηγύρισε όπως ήταν φυσικό έξαλλα την κορυφαία θέση της στις Κυκλάδες αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παριανών φιλάθλων. Μπράβο τους!

DSC02516.jpg DSC02518.jpg DSC02519.jpg

DSC02524.jpg

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr