Η Σύρος «πρωτεύουσα» του ελληνικού volley

20 Φεβρουαρίου 2020 15:16

Πυρετώδης προετοιμασία με σκοπό την άρτια διεξαγωγή της αθλητικής γιορτής που θα αναδείξει τον Κυπελλούχο Ελλάδος

To Final Four του κυπέλου Ανδρών Volley θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 15 Μαρτίου στη Σύρο (στη "φυσική" του έδρα) που από το 2014 μέχρι σήμερα διοργανώνει ανελλιπώς κάθε χρόνο και μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Μετά την αποδοχή από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ) του αιτήματος που υπέβαλε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και υπεύθυνος αθλητισμού Γιώργος Λεονταρίτης, η Ε.Ο.ΠΕ ανέθεσε στη Σύρο τη διοργάνωση, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι αυτή θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, όπως όλες οι προηγούμενες.

Ο κ. Λεονταρίτης με σχετική δήλωσή του τόνισε τα εξής: «Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν για μία ακόμη στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η διοργάνωση θα ξεπεράσει όλες τις προηγούμενες τόσο οργανωτικά, όσο και αγωνιστικά. Η Σύρος και το Νότιο Αιγαίο θα βρεθούν και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του ελληνικού volleyκαι όχι μόνο. Στο Final Four του κυπέλου, το οποίο όλοι ευελπιστούμε και ελπίζουμε να κερδίσει η ομάδα μας, με απόφαση της Περιφέρειας, η είσοδος στους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη (ΔΩΡΕΑΝ), προσφορά στη νεολαία του νησιού και στους λάτρεις του αθλήματος που στηρίζουν το Volley και την ομάδα μας διαχρονικά. Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων θα ανακοινωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας. Είστε όλοι προσκεκλημένοι στη μεγάλη γιορτή του ελληνικού volley”.


ΣΥΡΟΣ : - Μια ομάδα όλο το νησί -

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos