Κυριακή, 27 Απριλίου 2014 - Psts.gr

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΟΝΟΥΣΗΣ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Σύρο μετέβησαν την Κυριακή 27 Απριλίου οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και επικεφαλής των Δημοτικών Συνδυασμών της Πάρου, που κατέρχονται στις εκλογές του Μαΐου, προκειμένου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο δημοτικός συνδυασμός του Δήμου Αντιπάρου "Αναγέννηση Αντιπάρου" έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων που απαρτίζουν τον συνδυασμό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Δημοτική παράταξη του Δήμου Πάρου «Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον» ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και των υποψήφιων συμβούλων δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων που περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 00:10

Δήλωση Υποψηφιότητας Άγγελου Πατέλη

Στις Δημοτικές Εκλογές του προσεχούς Μαΐου, προτίθεμαι να συμμετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, συνεργαζόμενος με τη Δημοτική Παράταξη "ΠΑΡΟΣ Τώρα στην Πράξη" και υποψήφιο Δήμαρχο τον Μάρκο Κωβαίο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 27 Απριλίου 2014 20:46

Διακομιδή 7χρονου από Πάρο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε σήμερα,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη,απογευματινές ώρες σήμερα, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα της Τήνου,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΚΕΠ-ΟΣΑ έδωσε σήμερα, Κυριακή 27 Απριλίου 2014, στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους. Στο ψηφοδέλτιο υπάρχουν 38 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και 26 υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαδίζοντας πια προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές και εν όψει του κλίματος της προεκλογικής περιόδου εύλογα ερωτήματα γεννώνται σχετικά με το τι καθορίζει τελικά και επί της ουσίας την αυτοδιοικητική ψήφο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos