Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 - Psts.gr

Η δημοφιλής κοσμοπολίτισσα των κυκλάδων προσφέρει άπειρες δυνατότητες για ήρεμες και χαλαρωτικές διακοπές, εναλλακτικό τουρισμό ή ακόμα και οργανωμένες δυνατότητες για συναρπαστικά θαλάσσια σπορ πάνω στα πεντακάθαρα, καταγάλανα νερά της!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δημοφιλής κοσμοπολίτισσα των κυκλάδων προσφέρει άπειρες δυνατότητες για ήρεμες και χαλαρωτικές διακοπές, εναλλακτικό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 15:28

Συλλήψεις σε Μύκονο και Σέριφο

Στις 30-07-2014 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 52χρονος ημεδαπός γιατί εκτελούσε οικοδομικές εργασίες, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής σε ακίνητο 57χρονης ημεδαπής, που επίσης συνελήφθη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας νέος, προσεγμένος σε όλα μικρός χώρος, που σκοπεύει να σας ταξιδέψει στην απόλαυση και στα ακούσματα επιλεγμένης ελληνικής μουσικής άνοιξε στην παραλία της Παροικιάς!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τρίτη 29 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου «Μαριάνθη Σίμου» η προβολή της ταινίας του Παντελή Βούλγαρη «Μικρά Αγγλία».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η "Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη", όπως κάθε χρόνο κλείνει τον κύκλο των εκδηλώσεών της με την Κεντρική Πολιτιστική της Εκδήλωση, η οποία φέτος είναι αφιερωμένη στον Ιάκωβο Καμπανέλλη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο νησί της Κύθνου βρέθηκαν την Δευτέρα και την Τρίτη, 28 και 29 Ιουλίου 2014, ο βουλευτής Κυκλάδων, Νίκος Συρμαλένιος, και η νεοεκλεγείσα περιφερειακή σύμβουλος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Τοπική Κοινότητα και ο Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς Πάρου σας ενημερώνουν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 13:01

Χάθηκε σκυλάκι στη Νάουσα

Χάθηκε την Τετάρτη 30 Ιουνίου θηλυκό λευκό σκυλάκι μάρκας WESTIE στην περιοχή της Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλλη μια σπουδαία στιγμή για την ελληνική ιστιοπλοΐα καθώς ανακοινώθηκαν οι πίνακες της παγκόσμιας κατάταξης του Ιουλίου από τη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ISAF).

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos