Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 - Psts.gr

Οβίδα, η οποία όπως πιθανολογείται αποτελεί απομεινάρι του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή της Πάρου, σε βάθος 1,5 μέτρου, πολύ κοντά σε πολυσύχναστη παραλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακαλούμε την Παρασκευή 28-8-2015 ώρα 12.00' να προσέλθετε σε επείγουσα συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

4 εκατ. ευρώ θα διατεθούν σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα για τις απαραίτητες παρεμβάσεις σε σχολικά κτίρια όλων των βαθμίδων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι άνθρωποι σιγά-σιγά θα αρχίσουν να έχουν σεξουαλικές δραστηριότητες με ρομπότ, κάτι που θα θεωρείται φυσιολογικό μέχρι το 2070.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με το μυαλό στο πολιτικό κόστος ενόψει εκλογών, η απερχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κάνει κυβίστηση και αναζητεί τρόπους για να αναστείλει την επιβολή ΦΠΑ 23% στα δίδακτρα των ιδιωτικών σχολείων, που αποφάσισε μέσα στον Ιούλιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανέλαβε καθήκοντα η υπηρεσιακή κυβέρνηση με πρωθυπουργό την Βασιλική Θάνου, μετά την ορκωμοσία που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο. Στο νέο, 24μελές κυβερνητικό σχήμα, οι γυναίκες είναι τέσσερις, συμπεριλαμβανομένης της πρωθυπουργού που παρέλαβε χθες καθήκοντα από τον Αλέξη Τσίπρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα ακόμη ορόσημο κατέκτησε το Facebook, καθώς για πρώτη φορά ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο οι χρήστες του σε μια μόνο μέρα. Αυτό συνέβη την περασμένη Δευτέρα, όπως έκανε γνωστό ο ιδρυτής του κοινωνικού δικτύου Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εκλογές και στην Ιταλία ζητούν πολλά μέλη του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος του Ματτέο Ρέντσι, ζητώντας τους να ακολουθήσει το παράδειγμα του Αλέξη Τσίπρα και να ζητήσει την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δραματικές διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση με τα πτώματα μεταναστών, σε φορτηγό που εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο, σε εθνική οδό στην ανατολική Αυστρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos