Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Νέα απεργία της ΠΝΟ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακαλούμε την Δευτέρα 25-1-2016 και ώρα 12.00' να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ιωάννης Μπρας, με πολυετή και διεθνώς αναγνωρισμένη εμπειρία, αναλαμβάνει το project management του δικτύου των 26 υδατοδρομίων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Κοινοβούλιο διόρισε με ψηφοφορία του την Πέμπτη τα 45 μέλη της εξεταστικής επιτροπής η οποία θα διερευνήσει τις παραβάσεις των ευρωπαϊκών κανονισμών από τις αυτοκινητοβιομηχανίες αναφορικά με τις μετρήσεις των εκπομπών ρύπων, καθώς και τις όποιες τυχόν παραβάσεις των κρατών μελών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά την εφαρμογή των ευρωπαϊκών προτύπων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος «Δωρεάν Διανομής τροφίμων σε απόρους της Ε.Ε.» ότι θα διανέμεται το ρύζι από την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου από 9:30 π.μ. έως 14:30 μ.μ. στον υπόγειο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016 18:43

https://parianostypos.gr/administrator/index.php?administrator=anskara

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετάσχει στην 3η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo Greece 2016, που θα πραγματοποιηθεί 19-21 Μαρτίου 2016 στο Αthens Metropolitan Expo στα Σπάτα (πλησίον αεροδρομίου Ε. Βενιζέλος) στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Α.Μ.Ε.Α. και Φίλων Νάουσας Πάρου σας εύχεται Καλή Χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και δύναμη και σας προσκαλεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Πρότυπου Κέντρου Α.Μ.Ε.Α. Πάρου στην Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από έγκληση, που υπέβαλε στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο Διευθυντής του Σχολείου, στο οποίο φοιτούσαν οι ανήλικες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

του Ουμπέρτο Παζολίνι με τους Έντι Μαρσάν, Τζόαν Φρόγκατ, Κάρεν Ντριούρι, Νιλ Ντε Σόουζα, Κάρεν Μακιντάιρ, Άντριου Μπάνκαν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι Νάξου στο λιμάνι Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ» Ν.Ν.62, 54χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos