Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Υπήρξε για 8 χρόνια "Πρώτη Κυρία" των ΗΠΑ και έγινε αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο αγαπημένες του κοινού. Η Michelle Obama μπορεί να ετοιμάζεται να αποχωρίσει από τον Λευκό Οίκο, μένει όμως στις καρδιές μας σαν μία άξια Πρώτη Κυρία και fashion icon.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 13:22

Στοίχημα: Με Λίβερπουλ και Μπάγερν (video)

Πολύ μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο πρόγραμμα του Σαββάτου (19/11) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε προτάσεις από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και μία από εκείνο του μπάσκετ!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 18-11-2016 από τον Αστυνομικό Σταθμό Σίφνου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αγνώστων δραστών οι οποίοι βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μπήκαν σε κατοικία ημεδαπών στη Σίφνο και με τη χρήση βίας αφαίρεσαν χρήματα-τιμαλφή και τράπηκαν σε φυγή. Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επανέλαβε την ανάγκη να αναγνωριστεί η νησιωτικότητα στην πράξη, μέσα από ειδικές πολιτικές για τα νησιά και να τηρηθεί η κυβερνητική δέσμευση για προσλήψεις στην Περιφέρεια και στους Δήμους του Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Φολεγάνδρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν. Νάξου 53, 60χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού νοσηλεύεται από χτες στο Ερρίκος Ντυνάν ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας θα συζητηθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την κινητικότητα, το οποίο αναμενόταν να κατατεθεί χθες στο Κοινοβούλιο από την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ολγα Γεροβασίλη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρήση διαδικτύου το α' τρίµηνο του 2016 έκανε το 69,1% του πληθυσµού της χώρας ηλικίας 16- 74 ετών

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι συνοικίες των ανταρτών στο Χαλέπι της βόρειας Συρίας σφυροκοπούνται από δυνάμεις του πυροβολικού. Είναι οι σφοδρότεροι βομβαρδισμοί εδώ και δύο χρόνια, ένδειξη της βούλησης του συριακού καθεστώτος να ανακτήσει τον έλεγχο όλης της πόλης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ και το επιτελείο του συνεχίζουν να «πολιορκούν» τον Ελληνοαμερικανό «μάγο» των οικονομικών Τζέιμι Ντίμον για τη θέση του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ, με αναλυτές να σχολιάζουν ότι ένα «όχι» θα κοστίσει... ακριβά στον διευθύνοντα σύμβουλο της JPMorgan.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos