Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Μέχρι την 17η Μαρτίου 2017 δεν είχε βρεθεί Ευρωπαίος ηγέτης πρόθυμος να εκφράσει τον θαυμασμό του για τον Trump. Ακόμη και η βρετανίδα πρωθυπουργός του Brexit κράτησε τα προσχήματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρίσιμες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Γιουρόπα Λιγκ, όπου διεξάγεται η τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν πρόκειται πάντως να αλλάξει ο στόχος είσπραξης 3,2 δισ. ευρώ, όπως έχει συμφωνηθεί με τους δανειστές, διαμηνύει το υπ. Οικονομικών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα χέρια της 32χρονης Δώρας βρέθηκαν αμυχές απόδειξη ότι προσπάθησε να αμυνθεί - Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά λέει η αστυνομία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα για όλους στις μέρες μας και με τα ανησυχητικά νέα που δημοσιεύονται συνεχώς, μπορεί να ανησυχείτε για την ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων στο Διαδίκτυο

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ενας 49χρονος πατέρας από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ομολόγησε τελικά τις φρικαλέες πράξεις του ενώ για 11 χρόνια διέφευγε της δικαιοσύνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τακτική των Ευρωπαίων ηγετών να σπρώχνουν τα δυσεπίλυτα προβλήματα κάτω απ’ το χαλί και να μεταθέτουν τη λήψη αποφάσεων εν ευθέτω χρόνω είναι γνωστή στις συνόδους κορυφής της ΕΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos