Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία εγγραφής για τα επιδοτούμενα σεμινάρια θα παραταθεί κατά τρείς μέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της 29η Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου η οποία για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στην Πάρο (5 – 15 Οκτωβρίου) και ο πολυχώρος πολιτισμού στο ΕΠΑ.Λ της Παροικίας που θα φιλοξενήσει αρκετές από τις παραστάσεις που θα παρουσιαστούν είναι πανέτοιμος!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πριν από δύο χρόνια με την βοήθεια χορηγών το σχολείο μας απέκτησε ένα μεταφερόμενο εργαστήριο με tablets. Η ενσωμάτωση του στην εκπαιδευτική διαδικασία έγινε σε ικανοποιητικό βαθμό αφού χρησιμοποιήθηκε σε περισσότερες από 500 διδακτικές ώρες βελτιώνοντας σημαντικά τα μαθησιακά αποτελέσματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ην 02-10-2017 το πρωί συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας με ποινή φυλάκισης -1- έτους και -3- μηνών και χρηματική ποινή, για παραβίαση των περιοριστικών όρων και επιταγές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν χθες (02.10.2017) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τέσσερις υπήκοοι Αφγανιστάν ηλικίας από 38 έως 57 ετών (-2- άνδρες και -2- γυναίκες που συνόδευαν -2- παιδιά), ένας 23χρονος υπήκοος Πακιστάν, ένας 24χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, μία 28χρονη υπήκοος Ιράκ (που συνόδευε -1- παιδί) και ένας 35χρονος υπήκοος Ιράν, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εβδομάδα εθνικών ομάδων η τρέχουσα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα σε συγκεκριμένες χώρες της Ευρώπης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τις τελευταίες εβδομάδες, αυξάνονται τα προκλητικά περιστατικά παράνομης αλιείας από Τουρκικές μηχανότρατες στα ελληνικά χωρικά ύδατα του ανατολικού Αιγαίου, κυρίως στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σάμου- Αγαθονησίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, με το Ε/Γ-Α/Ψ ΄΄ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' N.N. 62, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, 83χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Βάρνα της Βουλγαρίας βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός προκειμένου να μετέχει στην Τετραμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Σερβίας-Βουλγαρίας- που γίνεται σε συνέχεια της τριμερούς (Ελλάδας-Σερβίας –Βουλγαρίας) που είχε λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 10:49

Το Twitter αυξάνει τον «χώρο» έκφρασης

Πολλοί χρήστες του Twitter νιώθουν ως «στενό κορσέ» το ανώτατο όριο των 140 χαρακτήρων στα «τιτιβίσματά» τους. Τώρα, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που αυξάνει τον αριθμό των χρηστών του με πολύ πιο αργό ρυθμό από αυτόν που θα ήθελε, ανακοίνωσε ότι θα δοκιμάσει να διπλασιάσει το «πλαφόν» των tweets στους 280 χαρακτήρες.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos