Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 - Psts.gr

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς παραβρέθηκε στην Αθήνα στην ετήσια εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας της Δημοκρατίας της Ινδίας (Republic Day of India), μετά από επίσημη πρόσκληση που έλαβε από την Πρεσβεία της Ινδίας στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατακόρυφη επιδείνωση των συνθηκών υγείας και ασφάλειας της εργασίας καταγράφεται στην χώρα μας κατά την διάρκεια της επτάχρονης οικονομικής κρίσης που ταλανίζει εργαζόμενους και επιχειρήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισόδια σημειώθηκαν τη νύχτα στη Βάρκιζα μεταξύ νεαρών που έκαναν «κόντρες» με τα αυτοκίνητά τους και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 12:51

Συμφωνία τον Φεβρουάριο βλέπει ο Τσίπρας

Αισιόδοξος για το κλείσιμο της αξιολόγησης μέσα στον Φεβρουάριο παραμένει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έχει σημειώσει στην ατζέντα των προτεραιοτήτων του τα κρίσιμα βήματα και ραντεβού μέχρι το καθοριστικής σημασίας Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 12:30

Την ελληνική «NASA» ιδρύει η Κυβέρνηση

ο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ιδρύει, με νομοσχέδιο που καταθέτει άμεσα στη Βουλή, την Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προς μια σύγκρουση γιγάντων με απρόβλεπτες συνέπειες οδηγείται ο δυτικός κόσμος, καθώς η Ευρωπαϊκή Ενωση εμφανίζεται έτοιμη να σηκώσει το γάντι που έριξε η νέα αμερικανική ηγεσία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos