Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 - Psts.gr

Από τις πρωινές ώρες της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου αγνοούνταν από την περιοχή της Μάρπησσας Πάρου, ηλικιωμένη γυναίκα η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος απευθύνει πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων προς ένταξη και χρηματοδότηση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστό σε πολλούς, αλλά το βιολογικό μας ρολόι μπορεί να επηρεάσει πολλές λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος ακόμη και το ανοσοποιητικό του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνέντευξη παραχώρησε ο Νεκτάριος Σαντορινιός στην ΕΡΑ Ρόδου, την Δευτέρα (06/02/17), αναφερόμενος εκτενώς στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για τη συγκρότηση κοινής επιτροπής με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και με τοπικούς φορείς των νησιών, η οποία θα έχει ως κύριο θέμα τον σχεδιασμό των συνδυασμένων μεταφορών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας καινούριος, υπέροχος κόσμος, ανοίγεται με την χρήση του Internet στα μάτια των παιδιών - και στην ψυχή τους. Ταξίδια σε μέρη μακρινά, εικόνες που εντυπωσιάζουν, ιδέες που ξαφνιάζουν, καινούριοι φίλοι...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια παράσταση γεμάτη χρώματα, μουσική, χορό αλλά και ενδιαφέροντα μηνύματα "ανεβάζει" φέτος η Θεατρική Ομάδα Νάουσας-Παιδική Σκηνή. Είναι το έργο του Νίκου Ξανθούλη,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 ο Α.Ο Πάρου ταξίδεψε στο νησί της Σαντορίνης για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, με αποστολή τριών ομάδων μπάσκετ και δυο ομάδων ποδοσφαίρου. Συνολικά 66 αθλητές και αθλήτριες, 4 προπονητές, 4 μέλη του Δ.Σ και 26 συνοδοί έδωσαν το παρών στους 6 αγώνες των ομάδων μας. Όλα κύλισαν ομαλά στα παιχνίδια αυτά, με μοναδικό «μελανό» σημείο τους τραυματισμούς κάποιων αθλητών μας και ειδικά νεαρών ανήλικων παιδιών που συμμετείχαν στην ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου, στο παιχνίδι μεταξύ του ΑΟ Πάρου με την Λάβα Εμπορείου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πλάνο δράσης τουριστικής προβολής των νησιών για το έτος 2017 και οι δράσεις προβολής πρωτογενούς τομέα στο πλαίσιο της “Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019” ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, καθώς υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική σε Α' και Β' Γαλλίας, δράση σε Κύπελλο Ισπανίας και Γερμανίας, αλλά και εξ αναβολής αγώνες στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της υδροδότησης από τις 08:00 έως τις 15:00 στην περιοχή του παλαιού οικισμού της Παροικιάς, Δήμου Πάρου (Λιμάνι, Παραλία, Αγορά, Κάστρο, Θολάκια, Ζωοδ. Πηγή) λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού των δεξαμενών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos