Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Πλούσια σε δράση η σημερινή ημέρα, τόσο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όσο και σε εγχώριο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αγαπητοί μας δημότες,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 12-04-2017 και ώρα 14:00 στην Ε.Ο. Μεσσαριάς –Καμαρίου Θήρας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 49χρονο ημεδαπό, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 21χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου. Ο οδηγός του Ι.Χ.Φ. συνελήφθη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρία μεγάλα έργα υποδομής, που αναβαθμίζουν το περιβάλλον, προστατεύουν το οικοσύστημα και βελτιώνουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες για τους κατοίκους και τους επισκέπτες των νησιών της Σίφνου, της Θήρας και της Κέας, συνολικού προϋπολογισμού 19.192.418 ευρώ, εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020 (με συγχρηματοδότηση από το Ταμείο Συνοχής), με αποφάσεις του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου.
Πρόκειται για τα έργα “Δίκτυα Αποχέτευσης και Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) Απολλωνίας και Αρτεμώνα Δήμου Σίφνου”, επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 9.258.575,10 ευρώ, “Επέκταση Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Φηρών Δήμου Θήρας”, επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 3.540.496 ευρώ και “Δίκτυα Αποχέτευσης και Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας και Διάθεσης Λυμάτων Δήμου Κέας”, επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 6.383.670 ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατόπιν της από 10/03/2017 πρόσκλησης του Συντονιστικού Οργάνου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε εχθές Τρίτη 11/04/2017, σύσκεψη του Συντονιστικού οργάνου των τεσσάρων νησιών Άνδρου, Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Πάρου και Τήνου με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΠΕΝ), κ. Γεώργιο Σταθάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατασχέθηκαν πάνω από -590- γραμμάρια κάνναβη και -347- ναρκωτικά χάπια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με πλήρη επισημότητα τελέστηκε χθες Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 στις 18:00 (μέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία που σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο) πριν την Τελετή του Νιπτήρος το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον πλημμυρισμένο με κόσμο Ιερό Ενοριακό Ναό Παντανάσσης στη Νάουσα της Πάρου το Ναό που βρίσκεται λίγο πιο μέσα από το λιμάνι, στην ανακαινισμένη πλατεία με την παιδική χαρά και τους πανύψηλους ευκαλύπτους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε εχθές Τρίτη 11/04/2017 σύσκεψη του Συντονιστικού οργάνου των τεσσάρων νησιών Άνδρου, Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Πάρου και Τήνου με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γεώργιο Σταθάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η εισήγηση του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο είναι μια αποτυχημένη απολογία για την πολιτική του», τονίζει η ΝΔ και σημειώνει: «Ούτε μια λέξη για τη μείωση του αφορολόγητου, ούτε μια λέξη για την περικοπή των συντάξεων και του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών, ούτε μια λέξη για τα σκληρά μέτρα που έχουν την υπογραφή του».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνολικό εισόδημα ύψους 75,157 δισ ευρώ δήλωσαν στην εφορία 6.194.233 νοικοκυριά το 2016. Το ύψος του φορολογητέου εισοδήματος ανήλθε σε 82,1 δισ ευρώ λόγω των τεκμηρίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos