Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες της Τρίτης 04/03, από το λιμένα Μήλου στη μαρίνα Φοίνικα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 80χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σχετικό ερώτημα που υπέβαλε το Επαρχείο Πάρου προς το τμήμα χαρτών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, το αρμόδιο τμήμα απέστειλε τη γνωμάτευση για την εγκατάσταση των αιολικών πάρκων στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια κορυφαία καλλιτεχνική στιγμή έζησαν οι φίλοι, οι θαυμαστές και οι συνεργάτες του παριανού μουσικού δημιουργού Stan, όταν την Κυριακή 2 Απριλίου στο Gatsby στη Νέα Ερυθραία, έγινε η απονομή του πλατινένιου άλμπουμ του με τίτλο «11:11».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πλειοψηφία των ευρωβουλευτών απήυθυνε, κατά τη διάρκεια συζήτησης στο ΕΚ σήμερα το απόγευμα (4.4.2017), έκκληση για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης σημειώνοντας τις αρνητικές συνέπειες που προκαλεί η παρατεταμένη αβεβαιότητα στην ελληνική οικονομία και στην ευρωζώνη. Πολλοί ευρωβουλευτές αναφέρθηκαν για ακόμη μία φορά στην απουσία του Γερούν Ντάισελμπλουμ από τη συζήτηση και καταδίκασαν τις προσβλητικές δηλώσεις του στον Τύπο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Πάσχα πλησιάζει και είναι μια καλή ευκαιρία για τους Έλληνες να ξεκουραστούν και να περάσουν χρόνο με τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Ποιοι είναι οι προορισμοί που κέντρισαν το ενδιαφέρον των Ελλήνων για την φετινή χρονιά; Η www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας παραθέτει τους εγχώριους, αλλά και τους διεθνείς προορισμούς οι οποίοι κέντρισαν το ενδιαφέρον των Ελλήνων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Όμιλος Attica Group με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη απευθείας δρομολογίων του Blue Star 2, από σήμερα Τρίτη 04 Απριλίου 2017, από τον Πειραιά στη Σάμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή έκθεση Τουρισμού “BIT” στο Μιλάνο (2-4 Απριλίου). Τα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων «μονοπώλησαν» το ενδιαφέρον του Ιταλικού κοινού και των επαγγελματιών του τουρισμού, καθώς το περίπτερο της ΠΝΑΙ δέχθηκε πλήθος επισκεπτών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τη δημοσίευση της Υ.Α. 33120/28-2-2017 με θέμα τις εκδρομές και εκπαιδευτικές επισκέψεις των μαθητών και μαθητριών Δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , σχολικές μονάδες των νησιών μας και ειδικότερα οι σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν εκδρομές/μετακινήσεις λόγω των όρων που επιβάλει η Υπουργική Απόφαση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσία της Νάξου στη διεθνή έκθεση Τουρισμού "BIT" στο Μιλάνο (2-4 Απριλίου) με το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε να προσέλθετε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα λάβει χώρα στο δημαρχιακό κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ.), την 7η Απριλίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης, σε καθένα από τα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos