Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Το psts.gr σας κάνει δώρο 10 δωρεάν εισιτήρια με το Tera Jet της εταιρείας SEAJETS

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν περάτωσης των εργασιών μετασκευής και ολοκλήρωσης των προβλεπόμενων επιθεωρήσεων, καθώς και της προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα στον Κλάδο Ελέγχου Πλοίων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το Ε/Γ – Ο/Γ «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ» Ν.Π. 10638, εφοδιάστηκε με πιστοποιητικό ασφαλείας επιβατηγού πλοίου και απέπλευσε 16:45 σήμερα από το λιμένα Πειραιά, προς παραλαβή επιβατών από τα νησιά Μήλου – Σίφνου – Σερίφου και Κύθνου για εκτέλεση εγκεκριμένου δρομολογίου με προορισμό τον Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Φολέγανδρος είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων και παρά τα δυνατά μελτέμια του καλοκαιριού... φροντίζει να ικανοποιεί και να αποζημιώνει τους επισκέπτες της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαιρετικά καρποφόρες υπήρξαν τον τελευταίο καιρό οι ανασκαφικές έρευνες στο νησάκι Δεσποτικό που βρίσκεται δυτικά της Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυνατότητα εξεύρεσης 8μηνης απασχόλησης σε ενδιαφερομένους ηλικίας 18 – 67 ετών, παρέχεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή η οποία αναζητά Ιδιώτες Συνεργάτες που θα συμβάλλουν στο έργο της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο συνταξιούχος δικηγόρος και Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Πάρου κ. Σπύρος Λάβδας, αναλαμβάνει καθήκοντα άμισθου συμβούλου του Δημάρχου Πάρου κ. Μ. Κωβαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε την απόφαση ένταξης και χρηματοδότησης των νέων αγροτών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την έναρξη τριών νέων προγραμμάτων απασχόλησης μέσα στις επόμενες ημέρες ανακοίνωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM» η διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή Τσέχου Ακραίου KAREL LINZ για την Αγωνιστική σαιζόν 2017-2018.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ο κολυμβητικός διάπλους Πούντας-Αντιπάρου. Τον αγώνα διοργανώνει κάθε καλοκαίρι ο Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου με μεγάλη επιτυχία και έχει πλέον γίνει θεσμός, με συμμετοχές πολλών κολυμβητών, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos