Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

Υπάρχει ένας τρόπος που μπορεί να σας φανεί χρήσιμος σε περίπτωση που θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς να αισθάνεστε ιδιαίτερη πίεση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είτε πας για 1-2 πραγματάκια είτε για να κάνεις τα ψώνια της εβδομάδας, το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να περάσεις την ώρα σου στην ουρά του ταμείου. Το ξέρες, όμως, ότι υπάρχουν τρόποι να τελειώνεις πιο γρήγορα και μάλιστα χωρίς να “κλέψεις” τη σειρά κανενός;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018 17:11

Αλλαγή δρομολογίου του Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν το δρομολόγιο της Πέμπτης 04/01/2018 από Ρόδο πρός Χάλκη-Διαφάνι-Κάρπαθο-Κάσο-Ανάφη-Σαντορίνη-Μήλο-Πειραιά με το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ, αναμένεται να πραγματοποιηθεί ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί το σημερινό πρόγραμμα να μην είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε παιχνίδια, ωστόσο σε στοιχηματικό επίπεδο, το κουπόνι παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 02-01-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Χώρα Νάξου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 52χρονος ημεδαπός, ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018 16:59

Πρόσκληση Ιεράς Μητρόπολης Παροναξίας

Η Ιερά Μητρόπολις Παροναξίας, θέλοντας να τιμήσει και να επιβραβεύσει τους νέους και τις νέες, που εισήχθησαν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και κατάγονται από το Νησί της Νάξου, θα πραγματοποιήσει εόρτια εκδήλωση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς σας προσκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στις 11:30 μετά τον Αγιασμό των υδάτων, στο λιμάνι της Αλυκής. ( σε περίπτωση βροχής ή κακοκαιρίας στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου την ίδια ώρα)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά ,Καλή και Ευτυχισμένη Νέα Χρονιά στον καθ' ένα και στην καθεμιά σας ,με Υγεία , Ευτυχία , Ευημερία ,Ελπίδα , Δύναμη και Αισιοδοξία για να ξεπερνιούνται τα προβλήματα που τυχόν θα μας τύχουν , Προκοπή , Χαμόγελο ,Αλήθεια , Όνειρα , Δημιουργικότητα , Επιτυχίες και πολλές – πολλές Φωτεινές ,Χαρούμενες και Όμορφες στιγμές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας, με βροχές αλλά και χιόνια, φαινόμενα έντονα, ξεκίνησε να πλήττει τη χώρα τις τελευταίες ώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μία νέα εποχή, αυτή με λιγότερες -και όχι δωρεάν- πλαστικές σακούλες θα πρέπει να προσαρμοστούν οι καταναλωτές, αφού από σήμερα θα χρεώνονται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos