Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Τον Νοέμβριο του 1989, καθώς η περεστρόικα του Γκορμπατσώφ είχε οδηγήσει σε αλλαγές κυβερνήσεων σε πολλές χώρες του ανατολικού μπλόκ, οι Γερμανοί της Ανατολικής Γερμανίας εγκατέλειπαν την χώρα και περνούσαν στην Δύση μέσω των γειτονικών χωρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα τάνκερ, που μεταφέρει 150.000 κυβικά μεθάνιο, προσάραξε τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από το λιμάνι του Ηρακλείου, σε αμμώδη θαλάσσια περιοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο (10/11) σήμερα, και η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έιναι αμείωτη.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 12η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμπανάκι από την Κομισιόν προς τη χώρα μας για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων, με προειδοποιητική έκθεση που αναφέρει υστέρηση του ρυθμού ανακύκλωσή τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΟΠΑΣ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αρχαιολογίας Πάρου & Κυκλάδων (ΙΑΠΚ) και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχει την χαρά να παρουσιάσει ένα νέο σημαντικό βιβλίο για την Πάρο που αφορά στις αποικιακές δραστηριότητες των αρχαίων Παρίων, οι οποίοι ταξίδεψαν και ίδρυσαν αποικίες σε κομβικά σημεία του αρχαίου κόσμου από την Προποντίδα στα βάθη της βορειοδυτικής Ανατολίας και το Βόρειο Αιγαίο μέχρι τις ακτές της Αδριατικής στην Δύση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου 2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημαντική μείωση των ακρωτηριασμών σε πόδια και χέρια, μετά από σοβαρούς τραυματισμούς, έχουμε τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο χάρις στην ραγδαία εξέλιξη της μικροχειρουργικής στον τομέα της μεταφοράς αυτόλογων μοσχευμάτων!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δράστες είναι -4- αλλοδαποί, ηλικίας 23 έως 26 ετών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos