Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 - Psts.gr

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή (8/2/2018) κλήρωση του Τζόκερ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας να διοργανώσει μια μεγάλη παραδοσιακή εκδήλωση την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου στέφθηκε από επιτυχία! Από το μεσημέρι της ημέρας, κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στα σοκάκια του παραδοσιακού οικισμού της Παροικίας για να το ....τσικνίσει!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλη η Νάξος έφαγε, ήπιε και διασκέδασε μοναδικά με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών την Τσικνοπέμπτη, με σύμμαχο τον καλό καιρό!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκλεψαν την παράσταση οι Κουδουνάτοι και οι Κορδελάτοι της Νάξου την Τσικνοπέμπτη στην καρδιά της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου κατατέθηκε πρόταση – ψήφισμα για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, με εισηγητή τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Φλεβάρη Ιωάννη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 22:05

Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2018

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών πιστοποιημένων προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2018, που θα πραγματοποιηθεί 21-25 Οκτωβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte στο Παρίσι, στη Γαλλία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοένα και πιο κομβικό ρόλο στη ζωή του σύγχρονου πολίτη, καταλαμβάνει η σχέση του με το Διαδίκτυο. Με την εξάρτηση μας από τους λογαριασμούς στο Διαδίκτυο να βαίνει αυξανόμενη, η ασφαλής πλοήγηση αναδεικνύεται σε προτεραιότητα.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η σύσταση της ειδικής επιτροπής έρχεται σε συνέχεια των ανησυχιών για την εξέταση κινδύνων του ζιζανιοκτόνου γλυφοσάτη (glyphosate)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Μήλο, το χρονικό διάστημα από την 07.00’ ώρα της 09-02-2018 έως την 17.00’ ώρα της 24-02-2018 δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων δια μέσου της περιοχής «Χαλίκια» επί του οδικού δικτύου από τον Αγ. Ιωάννη Κοινότητας Πέρα Τριοβάσαλος μέχρι και το δημοτικό στάδιο Μήλου, λόγω εργασιών κατασκευής εξωτερικού δικτύου ύδρευσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos