Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 - Psts.gr

Είναι κάτι το οποίο όλοι γνωρίζουμε και βλέπουμε κάθε χρόνο να πραγματοποιείται σε ανοδική τροχιά: Το νησί της Αντιπάρου, παρουσιάζει μεγάλες αυξητικές τάσεις κίνησης οι οποίες παρατηρούνται όχι μόνο τα καλοκαίρια αλλά και σε περιόδους σχετικά υποτονικές τουριστικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρέπει να χάσω κιλά, να αποτοξινωθώ από τις χειμερινές κραιπάλες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Δήμος Θήρας με συντονιστή το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας προχώρησε χθες με επιτυχία στην περισυλλογή της νεκρής φάλαινας που ξεβράστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην ευρύτερη περιοχή του Ακρωτηρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί ο Σεπτέμβρης να είναι λίγο ...μακριά, μα κάποιοι είναι ανυπόμονοι και βιάζονται να πάνε στον ...ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι δύο ΥΠΕΞ πιάνουν ξανά το νήμα των συνομιλιών από το σημείο που το άφησαν κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στην Βιέννη στις 30 Μαρτίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H 12η Απριλίου έφτασε και από τα ξημερώματα το συνεργείο του BBC βρίσκεται επί ποδός, στο Σούνιο, για τα γυρίσματα της σειράς «The Little Drummer».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Tiantian γεννήθηκε στην Κίνα μέσω παρένθετης μητέρας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η έκρυθμη κατάσταση στη Συρία και ο φόβος για χτύπημα των ΗΠΑ κατά των δυνάμεων του Ασαντ, άλλαξε και το χάρτη των αεροπορικών πτήσεων στην περιοχή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos