Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 - Psts.gr

Σε μια Περιφέρεια που όλα τα στοιχεία δείχνουν πως "γερνάει" καθώς οι νέοι της αναζητούν αλλού την τύχη τους, ο επί πέντε χρόνια κοιμώμενος περιφερειάρχης θυμήθηκε σε πρόσφατη παρέμβασή του τους νέους και το μέλλον του τόπου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την παράταση της λήξης ημερομηνίας υποβολής ενστάσεων επί των Δασικών Χαρτών, όπως αυτοί έχουν αναρτηθεί στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, έως ότου απαντηθούν τα θέματα που άπτονται των επιπτώσεων που επέφεραν στη ζωή των νησιωτών, ζητά ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, με επιστολή που απέστειλε στον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο, σε υλοποίηση απόφασης που έλαβε το Περιφερειακό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίαση της 22ας Μαρτίου 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Τερέζα Μέι απευθύνεται στους βουλευτές του κόμματός της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είπε ότι θα παραιτηθεί «σύντομα». Φέρεται να λέει πως δεν θα είναι επικεφαλής της κυβέρνησης στην επόμενη φάση των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ. Παραδέχθηκε λάθη στην πορεία μετά το δημοψήφισμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τετάρτη 3 Απριλίου και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΕΠΑΛ στην Παροικία ομιλία του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου» και υποψήφιου Δημάρχου του νησιού κ. Κώστα Ροκονίδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι απαραίτητα για μια ισορροπημένη διατροφή. Όμως πόσες φορές έχεις αγοράσει φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τα έχεις αποθήκευση στο ψυγείο ή σε κάποιο ράφι στην κουζίνα και ύστερα από ελάχιστες μέρες, τα αντικρίζεις αλλοιωμένα και σάπια; Έτσι καταλήγουν στα σκουπίδια και όχι στο στομάχι σου...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Χειροτεχνίας (1-7/4) και οργανώνει επιδείξεις παραδοσιακών τεχνικών της Τήνου, σε συνεργασία με ντόπιους τεχνίτες, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας. Συγκεκριμένα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από την 1η Μαΐου θα ισχύσει το νέο ωράριο στη λειτουργία συναλλαγών των τραπεζών, το οποίο διαμορφώνεται από τις 08:00 έως τις 14:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω που είχαμε συνηθίσει στις Κυκλάδες - και στην καταπράσινη λουλουδιασμένη Πάρο - τις ανοιξιάτικες λιακάδες και η διάθεσή μας είχε αλλάξει, η καιρική πραγματικότητα που είναι προ των πυλών, μάλλον θα μας προσγειώσει απότομα στο… χειμώνα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΦ αποφάσισε την ανάκληση της παρτίδας 150218 του φαρμακευτικού προϊόντος IRBESARTAN HYDROCHLOROTHIAZIDE/ACTAVIS (150+12.5) mg και της παρτίδας 263918 του φαρμακευτικού προϊόντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος εποχής για τα ζαχαροπλαστεία με τα ανατολίτικα γλυκά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos