Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από το βήμα της Βουλής περιέγραψε το σχέδιο του για την ασφάλεια το οποίο χαρακτήρισε ως στρατηγική επιλογή του υπουργείου του και μίλησε για το πλάνο των νέων φυλακών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με το μηχανογραφικό δελτίο να έχει «κλειδώσει» μόλις την περασμένη Παρασκευή (19/07), αρχίζει η επεξεργασία των επιλογών των υποψηφίων, οι οποίες και θα καθορίσουν τις βάσεις των φετινών Πανελληνίων Εξετάσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η έκθεση σε 2,5-DCP και 2,4-DCP μπορεί να έχει μια ενδεχόμενη σχέση με την υψηλότερη συχνότητα της καρδιακής νόσου και του καρκίνου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεν το έχω ακούσει, όχι. Όταν βλέπω τραγούδια στο youtube που έχουν μέσα σε τρεις μέρες δύο εκατομμύρια views, δεν τα ακούω», είπε ο γνωστός τραγουδιστής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη διήμερη παραδοσιακή γιορτή του Προδρόμου με επίκεντρο το ρεβίθι!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την αγανάκτηση των συμπολιτών του φαίνεται ότι προκάλεσε ένας ασυνείδητος οδηγός που πάρκαρε παράνομα το αυτοκίνητο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “ΑΛΜΥΡΗΣ” ν. Κορινθίας, 75χρονη ημεδαπή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ σημαντικό κέρδος θα δουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων από τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, την οποία εξήγγειλε χθες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην έναρξη της συζήτησης στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το υπέροχο γαλάζιο του Αιγαίου στα Κουφονήσια μοιάζει με ένα επίγειο παράδεισο στην καρδιά των Κυκλάδων, ωστόσο αποδείχθηκε ότι είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο, αφού εκεί ήταν κρυμμένο ένα μυστικό που ανατρέπει τα δεδομένα για την προϊστορική Ελλάδα. Στα νησιά της Κέρου και του Δασκαλιού η αρχαιολογική έρευνα εντόπισε το αρχαιότερο νησιωτικό ιερό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, μετέφερε 39χρονη μητέρα και το μόλις μιας ώρας αγοράκι της από τη Σίφνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos