Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 - Psts.gr

Η θεατρική περίοδος 2019-2020 είναι πλούσια με παραστάσεις για όλα τα γούστα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To λιμάνι του Πειραιά «υποδέχτηκε» σήμερα ένα πλοίο που άλλαξε σινιάλο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αντελίνα Βαρθακούρη υπέγραψε στο ίδιο κανάλι, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως θα πάρει την θέση της διάσημης παρουσιάστριας της μεσημεριανής ζώνης του Alpha

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλησιάζει στην Ελλάδα πλέον ο κοροναϊός

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντείνεται η παγκόσμια ανησυχία για τη λοίμωξη του κοροναϊού που έχει ξεσπάσει στην Κίνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το διήμερο 18 & 19 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο Φαληρικό όρμο ο διασυλλογικός αγώνας ιστιοπλοΐας «ΕΛΛΗΣ 2020-ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΛΚΙ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ» από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

"Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση".

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημειώνει η παράσταση «Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ», η οποία αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς και παίζεται για δεύτερη σεζόν, το Θέατρο Κάτω απ' τη Γέφυρα συνεχίζει αυτό το ταξίδι έως την 1η Μαρτίου, κάθε Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 19:00.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τις σοβαρές ελλείψεις στα Κέντρα Υγείας Σίφνου και Πάρου επισημαίνει ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, ο οποίος κατέθεσε δύο αναφορές στη Βουλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διόρθωσε την εκτίμησή του για το μέγεθος της απειλής που συνδέεται με τον νέο κοροναϊό, χαρακτηρίζοντάς το «υψηλό» σε διεθνές επίπεδο και όχι «μέτριο».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos