AMEΣ Μαρπησσαϊκός Μπάσκετ - ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ 67-74

13 Δεκεμβρίου 2009 00:00
ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ 67-74 Αυτοκτόνησε ο Μαρπησσαϊκός στο Ανδρικό τμήμα για το πρωτάθλημα Κυκλάδων. Ως γηπεδούχος στο κλειστό γυμναστήριο της Σύρου, αντιμετωπίζοντας τη Κυριακή 13/12 τον Άρη Σύρου.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με δυο ώρες καθυστέρηση αφού το ¨Αίολος¨ έφυγε με δυο ώρες καθυστέρηση από το  λιμάνι της Πάρου !! Έτσι με τη ψυχή στο στόμα έφτασε η αποστολή στο γήπεδο και αφού ζεστάθηκε για 20 λεπτά ο αγώνας ξεκίνησε για να προλάβει την επιστροφή με το άλλο καράβι που περνούσε μετά από 2,30 ώρες.
Παρά όλα αυτά οι παριανοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με καλοδουλεμένες κινήσεις και αυτοματισμούς στις προσπάθειες τους τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Το ημίχρονο έκλεισε 29-34 υπέρ των Συριανών . Με αντεπίθεση διαρκείας ο Μαρπησσαϊκός  πήρε προβάδισμα στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου με 55-48 και ενώ όλα έδειχναν ότι τίποτα δεν μπορεί να στερήσει τη νίκη από την ομάδα της Πάρου.

Στο 4ο δεκάλεπτο το πάθος και η δίψα που είχαν  ως εκείνη τη στιγμή γύρισε μπούμερανγκ και το άγχος και η αναποφασιστικότητα άρχισε να τους επηρεάζει με πολύ κακές επιλογές στην επίθεση και άμυνα ¨χωνί¨ . Έτσι γρήγορα η ζυγαριά έγειρε  προς την πλευρά των Συριανών κάνοντας  το 36-12  στο 4ο δεκάλεπτο. 

Μαρπησσαϊκός(Μουρογιάννης) : Πετρόπουλος Φ., Μάρκου Γ. 6, Λανδρίτσης Μ. 8(2), Μαύρης Β., Καζακίδης Θ. 23(2), Χερουβείμ Π., Γαβαλάς Π. 4, Γκράντ Α., Δαβερώνας Γ. 17, Πολυχρονάκης Ν. 5, Καπαρός Δ. 4.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos