Άρης Σύρου - Μαρπησσαϊκός 82 -28

04 Απριλίου 2011 01:00
Σε αγώνα που ήταν και ο τελευταίος για το ανδρικό τμήμα του Μαρπησσαικού η ομάδα της Πάρου έχασε από τον Άρη Σύρου στο κλειστό γυμναστήριο Σύρου τη Κυριακή 3/4 με σκορ 82-28.
Για άλλη μια φορά με τους εφήβους η ομάδα του Μαρπησσαικού προσπάθησε αλλά η Σύρος πολύ καλύτερη πήρε το ροζ φύλλο αγώνα εύκολα. 

Από τη Σύρο πολύ κάλος ο Χαλκιόπουλος, Τρέντσιος και Δάσκος. Από το Μαρπησσαικό Κορτιάνος, Αλιφιέρης και ο μικρός Σκιαδάς. Δεκάλεπτα : 19-02/15-07/28-07/20-12. Άρης Σύρου:

(Μανανάς) Συριανός 7, Βασιλειάδης, Χαλκιόπουλος 24, Ψιλλόπουλος 6, Παρμασίδης 8, Τρέντσιος 12, Δάσκος 17, Κύρκος, Ζαφειριάδης 2, Ελευθεράκος 2, Γεωργίκος 4, Αγγελόπουλος. 

Μαρπησσαικός : (Μουρογιάννης) Κόττης, Σκιαδάς 8, Αλιφιέρης 4, Χερουβείμ 2, Κορτιάνος 6, Γαβαλάς 4, Κουνής, Δαβερώνας, Πιτταράς, Κολοβός 4, Καραγκούνης. 

Μουρογιάννης βαγγέλης προπονητής Μαρπησσαικού: 

Από την αρχή της χρονιάς ξέραμε ότι φέτος θα ήταν μια δύσκολη χρονιά για το ανδρικό τμήμα αφού όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα είχαν ενισχυθεί πάρα πολύ με παίκτες που έχουν παίξει σε ανώτερες κατηγορίες και ο πήχης είχε ανέβει αυτόματα πάρα πολύ.

Εμείς παρόλα αυτά δώσαμε βάση στα μικρά παιδιά του εφηβικού και παιδικού και τα ρίξαμε κατευθείαν στα ¨βαθειά¨.
Νομίζουμε ότι μόνο καλό τους κάναμε αφού ποτέ δεν ζητήσαμε απ αυτά τα παιδιά να κυνηγήσουν τις νίκες παρά μόνο να αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, αποκομίζοντας εμπειρίες και παραστάσεις μέσα από τα παιχνίδια να χαίρονται το παιχνίδι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα. 

Ευχαριστώ και τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες μου οι οποίοι όσες φορές μπόρεσαν λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων βοήθησαν το σύλλογο και ακλούθησαν την ομάδα πάντοτε μακριά από το νησί μας αφού όλα τα παιχνίδια είναι στα άλλα νησιά που έχουν κλειστό γυμναστήριο. 

Επίσης θα ήθελα να τονίσω στους γονείς ότι το μπάσκετ ένα άθλημα γρήγορο, συναρπαστικό, με εναλλαγές στο σκορ, δίνει τη χαρά στο παιδί μέσα από ένα ομαδικό παιχνίδι να μάθει να επικοινωνεί με τους άλλους, να μάθει τον εαυτό του και να ανακαλύψει τις αντοχές τους.

Προτρέψτε τα λοιπόν να ασχοληθούν με ένα άθλημα που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα και μας έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos