Φιλανθρωπικός αγώνας

16 Μαϊος 2011 18:02

Το Σάββατο 14/5 διεξήχθη στη Σύρο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων

Παλαίμαχοι Άρη Σύρου εναντίον Βετεράνων Θεσσαλονίκης.

Ο κόσμος της Σύρου ανταποκρίθηκε και γέμισε το κλειστό γυμναστήριο χειροκροτώντας εγκάρδια τις παλιές δόξες της Σύρου όσο και της Θεσσαλονίκης. Τα έσοδα διατέθηκαν για την αποκατάσταση της υγείας ενός μικρού αγοριού της Σύρου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Θεσσαλονικείς πιο γυμνασμένη ομάδα αφού κατεβαίνουν σε αγώνες πρωταθλήματος βετεράνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό πήρε τη νίκη με σκορ 72-54.

Στην εκδήλωση με την ομάδα της Σύρου αγωνίστηκαν ο νυν παίχτης της ΑΕΚ Άκης Καλλινικίδης ο οποίος μόλις άκουσε για το σκοπό της διοργάνωσης δήλωσε παρόν και ταξίδεψε από την Αθήνα όσο και ο προπονητής του Μαρπησσαικού Πάρου Μουρογιάννης Βαγγέλης ο οποίος δέχτηκε την πρόσκληση να αγωνιστεί για το σκοπό αυτό με την ομάδα της Σύρου.

Παλαίμαχοι Άρη Σύρου : Βαθραλίτης, Βακόνδιος, Δαέλης,Ιωσιφίδης, Καλλινικίδης, Λαζαρίνος, Μανάνας, Μαστραναστάσης, Μουρογιάννης, Πολίτης, Πρίντεζης, Σαραντόπουλος, Τσομώκος.

Παλαίμαχοι Θεσσαλονίκης : Δελαπάσχος, Κεραμιδάς, Κουματσιώτης, Κουφογιάννης, Λεμονιάς, Λέρας, Οικονόμου, Στρατής, Τσελεμπής, Φιλανδριανός.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos