Τιμητική εκδήλωση από τον ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός

26 Νοεμβρίου 2012 00:13

Σε μια βραδιά αφιερωμένη στο Ελληνικό μπάσκετ, ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012, βράβευσε στην αίθουσα του Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής στο Άσπρο χωριό τους Αλιπράντη Νικήτα, Δενδρινό Μάκη και Χριστοδούλου Φάνη.

Σε μια λιτή απονομή βράβευσης, την οποία προλόγισε ο εκπρόσωπος της ομάδας μπάσκετ του Μαρπησσαϊκού κ. Νικήτας Τριβυζάς, τονίστηκε η προσφορά των βραβευθέντων στην ελληνική καλαθοσφαίριση και στον αθλητισμό.

Σε μια αίθουσα γεμάτη από κόσμο, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια προβολή από διαφάνειες αφιερωμένες στα πρόσωπα της βραδιάς, έγιναν κληρώσεις δώρων (μπάλες μπάσκετ υπογεγραμμένες από τον Φάνη Χριστοδούλου), ενώ δεν έλειψαν και τα κεράσματα, προσφορά κυρίως ιδιωτών αλλά και επαγγελματιών της περιοχής.

Το parianostypos.gr βρέθηκε στο χώρο και σας μεταφέρει εικόνες από την τιμητική βραδιά καθώς και συνεντεύξεις από τους Φάνη Χριστοδούλου, Νικήτα Τριβυζά (εκπροσώπου ομάδας μπάσκετ Μαρπησσαϊκού) και Βαγγέλη Μουρογιάννη (προπονητή της ομάδας) οι οποίοι και εξέφρασαν ένα κοινό παράπονο: την απουσία ενός κλειστού γυμναστηρίου που θα βοηθούσε τα μέγιστα όχι μόνο τον Μαρπησσαϊκό αλλά τον αθλητισμό της Πάρου γενικότερα.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε τα βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos