Σύρος: Αναβολή λόγω βροχόπτωσης σε κλειστό γήπεδο!

08 Νοεμβρίου 2014 23:46

Ο αγώνας μπάσκετ του Ανδρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων μεταξύ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ και του Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ, που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα

Σάββατο στις 19:15 αναβλήθηκε οριστικά εξαιτίας βροχόπτωσης, μολονότι το γήπεδο «Δημήτριος Βικέλας» είναι κλειστό, για να διαφυλαχτεί η σωματική ακεραιότητα των αθλητών!

Ναι, καλά διαβάσατε, μολονότι οι πάντες γνωρίζουν ότι ονομάζεται κλειστό γήπεδο, δεν διαθέτει οροφή εδώ και μία τριετία! Σε κάθε βροχόπτωση, είτε συμβαίνει σε αγώνα είτε σε προπόνηση, η οροφή μοιάζει με «ελβετικό τυρί» και σταλάζει τα νερά της βροχής στο παρκέ του γηπέδου, που φέρει το όνομα του εμπνευστή του αθλητικού ιδεώδους και της αναβίωσης των Ολυμπιακών Αγώνων. Αλήθεια, πόσο περήφανος θα μας κοιτά από εκεί «ψηλά»; Πόση «τιμή» του κάνετε, κύριοι της τέως και της νυν Δημοτικής Αρχής!

Και για να μην κατηγορηθούμε για λαϊκισμό, χρωματικές – πολιτικές σκοπιμότητες και εμπάθεια, σας συνιστούμε κύριοι, όλων των παρατάξεων δημοτικών και κομματικών, να κάνετε ξανά τον κόπο να επισκεφτείτε και να επισκευάσετε αυτό που έχετε αφήσει να «γκρεμίσει» τόσο ανώριμα και απερίσκεπτα και να απολαύσετε το θέαμα της βροχούλας να πέφτει στο παρκέ, εκεί όπου τα αθλητικά όνειρα εκατοντάδων νεαρών αθλητών περιμένουν να «ανθίσουν». Εκεί, όπου οι ελπίδες εκατοντάδων γονέων, παραγόντων και μελών των ομάδων «τσαλακώνονται» και «ταπεινώνονται» από σφουγγοκωλάριους σαν κι εσάς!

Στην Ελλάδα συνήθως όλοι ευαισθητοποιούνται μετά από κάποιο ατύχημα ή τραγικό γεγονός. Μπορείτε, όμως, να γίνεται αυτοί που θα το «προλάβουν» κάνοντας αυτό για το οποίο είχατε και έχετε εκλεχθεί!

Καληνύχτα σας, κύριοι, και για δώρο σας αφιερώνουμε το παρακάτω βίντεο ελπίζοντας να απαντήσετε με πράξεις και όχι με λόγια που εμπεριέχουν και την λέξη «θα»:

 ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos