«Ένα καλάθι από καρδιάς» από όλη την μπασκετική Σύρο

08 Μαρτίου 2015 13:22

Αγώνας με σημαντικό «μήνυμα ζωής» διεξάγεται σήμερα στις 17:00 στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Δ. Βικέλας» για την τελευταία αγωνιστική του Α΄ Ομίλου του Εφηβικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κυκλάδων, ανάμεσα στον δεύτερο της βαθμολογίας ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ και στον πρώτο Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ.

Και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο προσεχές F-4 και στην αναμέτρηση αυτή θα «τεστάρουν» την αγωνιστική τους κατάσταση, πριν μεταβούν στο νησί της Νάξου.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι από τις αρχές της εβδομάδας και αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι ένας συμπολίτης μας, αγαπητός σε όλο το νησί της Σύρου παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, επρόκειτο να υποβληθεί σε επέμβαση στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, ευαισθητοποίησε τις Διοικήσεις και των δύο ομάδων και άμεσα χαρακτηρίστηκε ως «Αγώνας για την ΖΩΗ». Έτσι στην είσοδο του Αθλητικού Κέντρου θα τοποθετηθεί ένα «Καλάθι από Καρδιάς», ώστε όλοι όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν από το υστέρημά τους για τον σκοπό αυτόν.

Η ομάδα του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ ολοκλήρωσε το Σάββατο το πρωί την προετοιμασία της για την αναμέτρηση αυτή και ο κόουτς Βαρθαλίτης Αντώνης ανακοίνωσε την δωδεκαμελή αποστολή, που θα παραταχθεί την Κυριακή στο παρκέ του «Δ. Βικέλας». Αυτή αποτελείται από τους: Βασιλειάδη Εμμ., Μαθιάσο Λ., Βιτάλη Ιωσ., Ξένο Οδ., Παχή Γ., Ξαγοράρη Ιωσ., Φωστέρη Δ., Κωστόπουλο Δ., Καπέλλα Ιωάν., Νικολακόπουλο Αρ., Λειβαδίτη Αθ. και Τάνταλο Απ.

Ο κόουτς Αντώνης Βαρθαλίτης και ο συνεργάτης του Ιωσηφίδης Π. στην τελική πριν τον αγώνα προπόνηση μίλησαν αρκετά στους παίκτες για την δυσκολία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Κυριακάτικης αναμέτρησης και επικεντρώθηκαν κυρίως στην ανάλυση αμυντικών και επιθετικών ομαδικών συστημάτων. Σίγουρα, «πονοκέφαλος» αποτελεί για τους προπονητές του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ η αντιμετώπιση του αρχηγού και σέντερ της ομάδας του Ανδρέα Μαύρου, Πατάπη Γ., ο οποίος στον αγώνα του πρώτου γύρου (97 - 40) είχε σημειώσει 47 πόντους κυριαρχώντας στις δύο ρακέτες.

Διαιτητές της συγκεκριμένης αναμέτρησης ορίστηκαν οι Μαρουδιάς Ιάκ. και Ρούσσος Στ.

Το κάλεσμα και των δύο ομάδων στον κόσμο της Σύρου είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο, αφού πλέον ο αγώνας έχει και ένα ιδιαίτερο μήνυμα να «δώσει».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos