Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 12 & 13 Δεκεμβρίου 2015 το τουρνουά ακαδημιών καλαθοσφαίρισης

14 Δεκεμβρίου 2015 15:55

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 12 & 13 Δεκεμβρίου 2015 το τουρνουά ακαδημιών καλαθοσφαίρισης ( κατηγορίες Μίνι και Παμπαίδων ) που διοργάνωσε στα νησιά της Πάρου και της Αντιπάρου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους : A.O. Πάρου, Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκός & Πλοηγός Αντιπάρου.

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα γήπεδα της Μάρπησσας και του ΕΠΑΛ Πάρου ενώ την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 η αθλητική δράση και οι τελικοί των κατηγοριών μεταφέρθηκαν στο όμορφο και φιλόξενο νησί της Αντιπάρου.

Ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Αρχής στην Πάρο και την Αντίπαρο θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μικρά παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες καθώς και τους γονείς τους που τα στηρίζουν στις αθλητικές τους δραστηριότητες, τους διαιτητές, τα άτομα που χειρίστηκαν τα χρονόμετρα των αγώνων και τα Δ.Σ. των συλλόγων A.O. Πάρου, Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκός & Πλοηγός Αντιπάρου, για την ειλικρινή και πολύτιμη συνεργασία τους στην απόλυτα επιτυχημένη διεξαγωγή του 1ου τουρνουά ακαδημιών καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στα νησιά της Πάρου & Αντιπάρου.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Ιωάννη Μαργαρίτη για την σημαντική συμβολή του στην πραγματοποίηση της παραπάνω δράσης.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει με διαφάνεια και ισονομία να στηρίζει με συγκεκριμένο πλάνο όλες τις μορφές αθλητικών δραστηριοτήτων που μπορούν να αναπτυχθούν σε κάθε νησί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥ

 Το Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Πάρου-Αντιπάρου ,στις κατηγορίες Μίνι και Παμπαίδων διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία. Τα γήπεδα της Παροικιάς, της Μάρπησας και της Αντιπάρου, γέμισαν με μικρούς εκκολαπτόμενους αθλητές, που το χαμόγελο τους μας έδειξε πόσο σημαντικές είναι τέτοιες πρωτοβουλίες. Η επιτυχία αποτυπώθηκε στο χαμόγελο των παιδιών.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,o Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Ιωάννης Μαργαρίτης και ο Έπαρχος Πάρου-Αντιπάρου Κωνσταντίνος Μπιζας, έδειξαν έμπρακτα, ότι πραγματικά στηρίζουν τον Αθλητισμό.

Οι τρεις αθλητικοί σύλλογοι των δυο νήσων, Α.Ο.Πάρου, ΑΜΕΣ Μαρπησαϊκός και Πλοηγός Αντιπάρου, συνεργάστηκαν άψογα ποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο αθλητισμός ενώνει.

Και ως συνήθως πίσω και μπροστά από τα παρασκήνια, οι έφοροι και οι προπονητές των τριών συλλόγων, οι διαιτητές Χρήστος Πετρόπουλος-Μάριος Κιουλάφας και οι συμπαραστάτες ,το παντοπωλείο του Φαρούπου Ευστάθιου, η καφετέρια "Soulatso"
και ο DJ Νικόλαος Καπούτσος, οι οποίοι ο καθένας από το πόστο του προσέφεραν στα παιδιά ότι χρειάστηκαν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, αξίζει σε όλους. Εις το επανιδείν!

«Α.Ο.Π- Μαρπησαϊκός –Πλοηγός»

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos