Προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν πρόκριση στον τελικό τα κορίτσια του Μαρπησσαϊκού…

02 Απριλίου 2017 19:25

Προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη που θα τους χάριζε την πρόκριση στον τελικό, τα κορίτσια του Μαρπησσαικού, που «αναμετρήθηκαν» στο τερέν με την ομάδα κορασίδων Α.Ο Σύρου στο Final 4 στο μπάσκετ.


Ο αγώνας διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 2 Απριλίου στο κλειστό της Σαντορίνης και το αποτέλεσμά του ήταν 70 – 26 υπέρ του Α.Ο. Σύρου. Τα κορίτσια της Πάρου, αξίζουν συγχαρητηρίων χάρη στον ωραίο αγώνα που έδωσαν παρά το αρνητικό τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί, ότι ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο αναβλήθηκε για μια ημέρα, εξαιτίας του προβλήματος στην άγκυρα του πλοίου «Aqua Spirit» που καθυστέρησε την άφιξη των παικτριών στη Σαντορίνη.

Στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ Α.Ε. Σαντορίνης και Περιστεριώνα που διεξήχθη το Σάββατο 1η Απριλίου νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Σαντορίνη με σκορ 56 – 42.

Ο μικρός τελικός μεταξύ Περιστεριώνα και Μαρπησσαικού καθώς και ο τελικός μεταξύ Α.Ε. Σαντορίνης και Α.Ο Ερμούπολης θα διεξαχθούν τη Δευτέρα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos