Προσπάθησε αλλά «λύγισε» τελικά ο Α.Ο Πάρου στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας…(Βίντεο)

18 Δεκεμβρίου 2017 15:12

Στο πλαίσιο των αγώνων μπάσκετ ανδρών της ΕΣΚΚ, η ομάδα του Α.Ο Πάρου ηττήθηκε το βράδυ της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου από τη ναξιακή ομάδα ΑΠΑΣ «Τα φανάρια».

Ο αγώνας διεξήχθη στο τερέν του νέου κλειστού γυμναστηρίου της Μάρπησσας Πάρου, μια πρόσφατα παραδομένη, σύγχρονη, υψηλών προδιαγραφών κλειστή αίθουσα, που μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες όλων των αθλημάτων και η οποία αποτελεί το νέο «στολίδι» της Πάρου.

Το πλούσιο θέαμα που πρόσφεραν οι δύο πολύ καλές ομάδες μπάσκετ και οι άριστες συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, «αντάμειψαν» το πολυάριθμο φίλαθλο κοινό της Πάρου που είναι σε θέση πλέον, να παρακολουθεί αθλητικά πρωταθλήματα σε μια άψογα κατασκευασμένη κλειστή αίθουσα που είχε ανάγκη το νησί.


Ανάμεσα στους θεατές βρέθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος των σχολικών επιτροπών Δήμου Πάρου κ. Χ. Μαλινδρέτος ο οποίος έδειξε να απολαμβάνει το αγωνιστικό θέαμα.
Η νέα αίθουσα, κατά κοινή ομολογία πολλών θεατών του αγώνα, αποτελεί μια νέα εμπειρία άνετης παρακολούθησης μεγάλων αθλητικών γεγονότων και αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πλέον σημαντικά βήματα προαγωγής του αθλητισμού του νησιού. Αναμένεται να ωθήσει την ενασχόληση των νέων με την άθληση αλλά και να ενισχύσει επίσης το φίλαθλο πνεύμα των πολιτών του νησιού.

Ένα όνειρο δεκαετιών έγινε πραγματικότητα με την υλοποίηση του κλειστού γυμναστηρίου της Μάρπησσας Πάρου, το οποίο σίγουρα, θα προσπορίσει πολλαπλά οφέλη στο νησί καθώς πλέον αυτό, θα μπορεί να φιλοξενεί σπουδαίους αγώνες αξιώσεων υπό άριστες συνθήκες, συνδράμοντας στην καλλιέργεια του αθλητικού πολιτισμού και στην ενίσχυση της ακτινοβολίας της Πάρου έξω από τα «σύνορά» της.

Στον αγωνιστικό χώρο τώρα ο ΑΟ Πάρου προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην ομάδα της Νάξου ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια» και ηττήθηκε με 72-78.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos