Αυτό είναι το νέο «παλάτι» του Αντετοκούνμπο! Η «σπιταρόνα» που αγόρασε ο Γιάννης

03 Νοεμβρίου 2018 12:33

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγόρασε τα ξημερώματα μια έπαυλη στο Γουισκόνσιν αξίας 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Δείτε το νέο "παλάτι" του Έλληνα φόργουορντ.


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να αγοράσει ένα σπίτι στις ΗΠΑ, για την ακρίβεια ένα μικρό «παλάτι», στο οποίο μέχρι πρότινος έμενε ο πρώην συμπαίκτης του, Μίρζα Τελέτοβιτς, ο οποίος τον Σεπτέμβριο αποσύρθηκε από τη δράση.

 

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο του Μιλγουόκι, ο Έλληνας σταρ των Μπακς αγόρασε τα ξημερώματα την έπαυλη στο Γουισκόνσιν και συγκεκριμένα στο River Hills, με τον «Greek Freak» να δίνει 1,8 εκατομμύρια δολάρια.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τις παροχές του νέου σπιτιού του Αντετοκούνμπο, έχει πέντε μεγάλες κρεβατοκάμαρες, επτά τουαλέτες, μια πισίνα κι ένα μικρότερο… σπίτι για τους επισκέπτες. Ακόμα διαθέτει ένα game room, ένα home theater, ένα γκαράζ, ένα εργαστήριο καθώς κι ένα κελάρι κρασιών.

www

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos