«Βόμβα» με Αντετοκούνμπο στο NBA! «Ο Κιντ τον παίρνει στους Λέικερς»

19 Μαϊος 2019 12:12

Ο Τζέισον Κιντ ανέλαβε το ρόλο του βοηθού προπονητή στους Λέικερς και το NBA έχει "βουίξει" ότι αυτή η κίνηση συνδέεται με την απόκτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο το επόμενο καλοκαίρι, οπότε και μένει ελεύθερος από τους Μπακς.

Ο πρώην προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Τζέισον Κιντ, είναι και τυπικά ο νέος βοηθός του Βόγκελ στους Λος Άντζελες Λέικερς, γεγονός που φέρεται να αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου πλάνου στην ομάδα, το οποίο περιλαμβάνει και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με κορυφαίους ρεπόρτερ του NBA, ο Αμερικανός τεχνικός έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς να παραμείνει ως βοηθός για μία διετία και στη συνέχεια να αναλάβει το ρόλο του πρώτου προπονητή, με την προϋπόθεση να καταφέρει να προσελκύσει στην ομάδα και τον -τότε ελεύθερο από τους Μιλγουόκι Μπακς- Έλληνα γκαρντ – φόργουορντ.

Οι δύο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις από την κοινή τους παρουσία στα «ελάφια», με τον Greek Freak να δίνει «μάχη» και για την παραμονή του στην ομάδα, μετά από τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι αυτό το «δρόμο» είχε ακολουθήσει και ένας άλλος θρύλος του αθλήματος, ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ο οποίος έγραψε ιστορία τόσο με τους Μπακς όσο και με τους Λέικερς.

newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos