Μουντομπάσκετ 2019: Πρεμιέρα για την Εθνική μας κόντρα στο Μαυροβούνιο

01 Σεπτεμβρίου 2019 11:13

Σήμερα το μεσημέρι (15:00, ERT SPORTS) το ταξίδι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στο Μουντομπάσκετ 2019… αρχίζει!

Στο Gymnasium of Youth Olympic Games Sport Park της πόλης Ναντζίνγκ θα είναι στραμμένα στην Ελλάδα, η οποία θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο στο δεύτερο, χρονικά, παιχνίδι για τον 6ο όμιλο. Ένα παιχνίδι στο οποίο η Ελλάδα ναι μεν είναι το φαβορί, εντούτοις κρύβει πολλές εκπλήξεις.

 

Τα μεγάλα όνειρα της ελληνικής ομάδας ακόμη και για μετάλλιο θα πρέπει να έχουν ως αφετηρία μια νίκη σήμερα. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει ετοιμάσει την ομάδα του με όλα της τα όπλα, καθώς πλέον και ο Κώστας Σλούκας μετρά τρεις γεμάτες μέρες προπονήσεων με την ομάδα, από τη στιγμή που ενσωματώθηκε ξανά. Η ελληνική ομάδα είναι προετοιμασμένη για έναν αντίπαλο που θα την παίξει σκληρά, στο όριο του φάουλ, που θα προσπαθήσει να τη φρενάρει και θα προτιμήσει το σετ παιχνίδι δίνοντας έμφαση στους ψηλούς.

Βεβαίως όλα στην Εθνική γυρίζουν… γύρω από τον σούπερ σταρ του Μουντομπάσκετ, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο 25χρονος είναι στην καλύτερη του φάση και μετά την σπουδαία χρονιά στο ΝΒΑ θέλει ένα μετάλλιο με την Ελλάδα.

eleftherostypos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos