Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μουντομπάσκετ 2019: Τέλος ο Σκουρτόπουλος από την Εθνική;

09 Σεπτεμβρίου 2019 16:01

Την αποχώρησή του από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος, φέρεται να προανήγγειλε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Ελλάδας με την Τσεχία, ο οποίος έληξε με την Εθνική να κερδίζει (84-77) αλλά να μην «πιάνει» την απαραίτητη διαφορά των 12 πόντων ώστε να προκριθεί στους «8», ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ανέλαβε τις ευθύνες του και ουσιαστικά προανήγγειλε το τέλος του από την ομάδα.

«Τι να την κάνω την νίκη; Ένα κακό ημίχρονο στο τουρνουά με την Βραζιλία το πληρώσαμε. Επιβάρυνε την αυτοπεποίθηση της ομάδας, δεν κάναμε την επαναφορά. Σήμερα κάναμε μεγάλη προσπάθεια, δεν τελειώσαμε κάθε φάση όπως έπρεπε. Δεν πήραμε σφυρίγματα που νομίζω ότι αξίζαμε, ήμασταν πίσω στις βολές. Δουλέψαμε σκληρά σε καλή ατμόσφαιρα και το αποτέλεσμα δεν μας δικαιώνει. Είμαι υπεύθυνος, η ετυμηγορία είναι δεδομένη. Θα πούμε κάποια πράγματα με τα παιδιά για να ολοκληρώσουμε την συνεργασία μας. Λυπάμαι που απογοητεύσαμε τον κόσμο για τις προσδοκίες του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

newsbomb.gr

 

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr