Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΕΟΚ ζητά τιμωρία των διαιτητών στο Ελλάδα-Τσεχία

09 Σεπτεμβρίου 2019 16:05

Γι αυτό, λοιπόν, ζήτησε από τους υπεύθυνους της FIBA να εξετάσουν το βίντεο της αναμέτρησης και να ανακοινώσουν τα συμπεράσματά τους.


Το πρόβλημα της FIBA με τη διαιτησία είναι ξεκάθαρο, το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό και η Ελλάδα το πλήρωσε στο κρίσιμο ματς με την Τσεχία. Μάλιστα η Ελληνική Ομοσπονδία αντέδρασε άμεσα και λίγη ώρα μετά το παιχνίδι έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Η ελληνική πλευρά είχε όλους τους λόγους να νιώθει αδικημένη, ειδικά με την αντιμετώπιση πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Γι αυτό, λοιπόν, ζήτησε από τους υπεύθυνους της FIBA να εξετάσουν το βίντεο της αναμέτρησης και να ανακοινώσουν τα συμπεράσματά τους. Είναι προφανές ότι η Ομοσπονδία ζητάει την τιμωρία των τριών διαιτητών, που δεν σεβάστηκαν την Εθνική μας και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τελική διαφορά. Συν τοις άλλοις, στο στόχαστρο βρίσκεται και ο υπεύθυνος ορισμού της FIBA, ο Φινλανδός Καρλ Γιούγκεμπραντ, του οποίου η ΕΟΚ ζητα την άμεση καρατόμηση.

Ούτως η άλλως η Ελλάδα δεν είναι η μόνο που διαμαρτύρεται για το τραγικό επίπεδο της διαιτησίας, μην ξεχνάμε και την Λιθουανία που έχασε την πρόκριση από τραγικό λάθος των ρέφερι, που αγνοούν τους κανονισμούς. Και φυσικά αυτοί οι τρεις διαιτητές έχουν ήδη τιμωρηθεί και δεν θα ξαναπαίξουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

eleftherostypos.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr