Νίκη με ανατροπή για τους Μπακς στο Χιούστον – Πρεμιέρα «όνειρο» με triple double για Αντετοκούνμπο!

25 Οκτωβρίου 2019 12:54

Σε ένα παιχνίδι που έδειχνε χαμένο στα μισά της τρίτης περιόδου, οι Μιλγουόκι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έκαναν μεγάλη ανατροπή στην έδρα των Χιούστον Ρόκετς και ξεκίνησαν με νίκη την φετινή σεζόν στο NBA!

Τα «ελάφια» επικράτησαν με σκορ 117-111, με τον Γιάννη να ξεκινά την χρονιά με triple double, το πρώτο που γίνεται από οποιονδήποτε παίκτη, στη φετινή σεζόν. Ο Greek Freak σημείωσε 30 πόντους με 11/17 σουτ (2/5 τρίποντα), 6/11 βολές, καθώς και 13 ριμπάουντ, 11 ασίστ. Επίσης είχε 1 κλέψιμο και ένα μπλοκ, μαζί με 3 λάθη σε μόλις 28 λεπτά συμμετοχής!

 

Ο Αντετοκούνμπο ηγήθηκε της μεγάλης ανατροπής της ομάδας του, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ ως και 19 πόντους, αλλά λίγο έλειψε να γίνει ο μοιραίος, όταν αποβλήθηκε με έκτο φάουλ, 5.18 πριν το τέλος του αγώνα. Ομως οι Μπρουκ Λόπεζ και Ερσάν Ιλισαόβα, κράτησαν το Μιλγουόκι μπροστά στο σκορ και η ανατροπή ολοκληρώθηκε με νίκη. Εκτός αποστολής ήταν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.
Επτά παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, την ώρα που στο Χιούστον ο Ράσελ Γουέστμπρουκ προσπαθούσε μόνος του να γυρίσει και πάλι το ματς. Είχε 24 πόντους με 16 ριμπάουντ και 7 ασίστ, με τον Τζέιμς Χάρντεν να είναι σε τραγική ημέρα επιθετικά, καθώς είχε μεν 19 πόντους, αλλά οι 14 ήρθαν από βολές καθώς τα σουτ του ήταν 2/13.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos