Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 - Psts.gr

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 8 Απριλίου συνάντηση του επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού "Πάρος Τώρα στην Πράξη" και υποψήφιου Δημάρχου κ. Μάρκου Κωβαίου με τους υποψήφιους συμβούλους της παράταξής του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένας ακόμη κύκλος του θεατρικού εργαστηρίου του Αρχιλόχου ολοκληρώθηκε μετά από ένα χειμώνα πλούσιο και γεμάτο με δημιουργία, αλληλεπίδραση και αυτοσχεδιασμό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με τη Διοίκηση του Σωματείου Οικοδόμων Ρόδου, συναντήθηκε χτες το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο", κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 στις 5.30 μμ στην Γιορτή του Λαζάρου Γυναίκες της Μάρπησσας θα δείξουν στα παιδιά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

...με τους κορυφαίους Έλληνες ιστιοπλόους να δίνουν συγκλονιστικές μάχες στον πρώτο μαγευτικό σταθμό της διοργάνωσης - την Πάρο. Από τις 11 έως τις 13 Απριλίου θα σας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις εκλογές του 2014, την Τετάρτη 9 Απρίλη, στις 8.30 μ. μ.,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Απριλίου η προγραμματισμένη συνάντηση - λαϊκή συνέλευση στην αίθουσα του Αρχίλοχου όπως αυτό είχε αποφασισθεί από την συνεδρίαση της 31ης Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακαλούμε την Παρασκευή 11-4-2014 ώρα 12.30' να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου-Απόστολος Αλιπράντης, εκπροσώπησε τον σύλλογο στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΟΕΣΑΟΝΝΑ, που πραγματοποιήθηκε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Π.Ε. Κυκλάδων με την ίδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου, αρχικά στην Π.Ε. Σύρου ως έδρα, συμβάλλει στην κοινωνική προστασία και μέριμνα των πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται από τις συνέπειες της  οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos