Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Ο Πολιτιστικός σύλλογος «Αρχίλοχος» Πάρου προσέφερε μέρος των εσόδων της Θεατρικής παράστασης του Σαββάτου 14-3-2015 στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μικρά φράγματα ανάσχεσης της ροής του νερού και κατακράτησης των φερτών υλικών κατασκευάστηκε πρόσφατα στο ποτάμι της Νάουσας με απόφαση της δημοτικής κοινότητας Νάουσας με στόχο την προστασία και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κατάσχεση φορτηγού πλοίου που μετέφερε μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων, που εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 3.500 χαρτοκιβώτια (master cases) προέβησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προτεινόμενα θερινά ωράρια καταστημάτων Πάρου - Αντιπάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών, Κοινοτικών και Ιδιωτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, Τραπεζών, οικιών και ελλιμενισμένων πλοίων, από της ογδόης πρωινής ώρας της 23ης Μαρτίου μέχρι και της δύσης του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2015.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 16-3-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη θήρα από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού έλεγχου διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα κλεμμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα. Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας και τη στήριξη του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού θα φέρουν κλιμάκιο γιατρών στις 21-22/3/2015 αποτελούμενο από Παιδίατρο,Καρδιολόγο και Ωτορινολαρυγγολόγο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτοβουλία αποτύπωσης των προβλημάτων σε τμήματα του οδικού δικτύου του νησιού της Ρόδου , όπου σημειώνεται μεγάλος αριθμός τροχαίων ατυχημάτων, αναλαμβάνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με στόχο την κατά το δυνατόν αποτροπή τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας προσκαλώ να προσέλθετε στη 4η δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 17η του μηνός Μαρτίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 μ. μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos