Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Στις 20-3-2015 το πρωί συνελήφθη στη Χώρα Νάξου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, επί της αρχής και επί των άρθρων, το νομοσχέδιο για την επανεκκίνηση της οικονομίας, που περιλαμβάνει και τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις προς την Εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από Λιμενικούς του Λ/Χ Λέρου, συνελήφθησαν (28) μη νόμιμοι μετανάστες, εκ των οποίων (15) υπήκοοι Ιράκ και (13) Συρίας, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση από το Λ/Χ Λέρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Πάρου σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Λευκών και το Πολιτιστικό Σύλλογο ΜΕΕΑΣ ΥΡΙΑ Λευκών διοργανώνουν ανήμερα της Εθνικής μας εορτής, την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015, Λαμπαδηφορία στο γραφικό χωριό της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος είχε την Παρασκευή συνεργασία με την Πρόεδρο της ΑΝΔΩ ΑΕ κα Βασιλική Παπαδημητρίου - Ξεπαπαδάκη, με την Διευθύνουσα Σύμβουλο της Εταιρείας κ. Ρένα Παυλάκη – Διακίδη και τον Γενικό Διευθυντή κ. Κώστα Ζήφο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων και των Γραφείων των Δημοτικών Διαμερισμάτων, των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών, οικιών και ελλιμενισμένων πλοίων από τις 8.00 το πρωί της 24ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2015.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

23 Μαρτίου, ημέρα Δευτέρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν -1- κιλό ακατέργαστης κάνναβης, -3- κιλά λαθραίου καπνού, ζυγαριά ακριβείας, 16.565 ευρώ κ.α.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τις αποφάσεις στις οποίες κατέληξε για την Ελλάδα η μίνι συνάντηση κορυφής στις Βρυξέλες προστατεύτηκε η συμφωνία στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπερψηφίστηκε χθες, Παρασκευή, στην Ολομέλεια της Βουλής, επί της αρχής και επί των άρθρων, από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, το νομοσχέδιο για την επανεκκίνηση της οικονομίας, στο οποίο περιλαμβάνεται και η ρύθμιση για τις 100 δόσεις προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos