Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Mε αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στον αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και του ΑΟ Πάρου, είμαστε στη δυσάρεστη θέση – για άλλη μια φορά – να σχολιάσουμε τα τεκταινόμενα, με βάση τις θέσεις και τις αποφάσεις των διαιτητών, αλλά και των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η φετινή δουλειά της Παιδικής Σκηνής της Θεατρικής Ομάδας Νάουσας πρωτοπαρουσιάστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 28/2 και 1/3 στην Αίθουσα της Ομάδας στη Νάουσα, σκορπώντας ενθουσιασμό στο νεανικό κοινό του νησιού μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Διαχειριστική Επιτροπή του Βελεντζείου Ιδρύματος συνεδρίασε την Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος και Αντώνης Συρίγος, με αφορμή τα νέα προβλήματα που εμφανίστηκαν στο ναυπηγείο του Νεωρίου και αφορούν την δέσμευση των λογαριασμών της εταιρείας μετά από εντολή του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) και την εκ νέου καθυστέρηση καταβολής μισθών στους εργαζόμενους, επισκέφθηκαν την Σύρο την Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πάρου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου, με μοναδικό θέμα τα προβλήματα στον τομέα της υγείας, την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2014, αποφάσισε ομόφωνα ότι η προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων της υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας Πάρου – Αντιπάρου, θα διεξαχθεί μέσα από το "Συντονιστικό", όπως γίνονταν μέχρι τώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγνωστοι δράστες, μετέβησαν σε υπαίθριο χώρο, όπου είχαν τοποθετηθεί (250) κυψέλες με μελίσσια, ιδιοκτησίας (2) ημεδαπών και από (4) κυψέλες, αφαίρεσαν (16) πλαίσια που υπήρχαν εντός αυτών, μαζί με τις μέλισσες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ολική αναδίπλωση οδηγήθηκε η Τουρκία, αποσύροντας την ΝΟΤΑΜ με την οποία δέσμευε, παραβιάζοντας ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, για τους επόμενους δέκα μήνες του τρέχοντος έτους, μια τεράστια περιοχή στο Αιγαίο για ασκήσεις με πραγματικά πυρά, προκαλώντας ικανοποίηση στα υπουργεία Εξωτερικών και Αμυνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυβέρνηση επιχειρεί να διαμορφώσει ένα πακέτο κοστολογημένων μέτρων για να παρουσιάσει ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης την ερχόμενη Δευτέρα στο Eurogroup, ενώ την ίδια ώρα επικρατεί η απόλυτη σύγχυση στο εσωτερικό με τα διάφορα σενάρια που παρουσιάζουν οι υπουργοί για φορολογικά ζητήματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναβάλλεται, για τεχνικούς λόγους, η αποψινή συναυλία με τίτλο «Όπερα χωρίς λόγια» συνόλου Μουσικής Δωματίου της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Gazarte.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos