Σάββατο, 15 Αυγούστου 2015 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες την Παρασκευή, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ "ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ" Ν. Π. 10989, 85χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πρόεδρος της δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Πάρο ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων του Δεκαπενταύγουστου, ανακηρύχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 14/08 στο Δημαρχείο Πάρου, επίτιμος δημότης του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την πιο σημαντική ημέρα της Πάρου, το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα Νάουσας Πάρου έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα μουσικής και χορού για το Σάββατο 15 Αυγούστου , στις 9 το βράδυ στην παραλία Παροικιάς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλείσθε την 17η Αυγούστου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β' 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 18η Αυγούστου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, στο Porto Carras στη Χαλκιδική, με το ξενοδοχειακό συγκρότημα να είναι η έδρα των αγώνων.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στις 13-08-2015 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διοργάνωση: Εκκλησιαστική Επιτροπή Παναγίας Κόχης / Στην εκδήλωση συμμετέχει μουσικοχορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου / Με την υποστήριξη του Δήμου Σίφνου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos