Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Ανευθυνότητα, ανικανότητα ή επικίνδυνος εφησυχασμός. Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Αντιπάρου ακροβατεί με τα συμφέροντα των Δημοτών του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γιώργος Μίνο, ο τρεις φορές πανελληνιονίκης στα στηπλ έκανε το όνειρο του πραγματικότητα. Βρίσκεται για προετοιμασία 40 περίπου ημερών στο προπονητικό κέντρο Ιτεν στην Κένυα μαζί με τους κορυφαίους αθλητές αντοχής του πλανήτη. Η καθημερινότητα του εκεί περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις και μεγάλο όγκο χιλιομέτρων σε μεγάλο υψόμετρο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Ιδρύματος Πρόκου στην Απολλωνία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθησαν βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Πάρου, στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ» Ν. Πάρου 77, 28χρονη και 29χρονο, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεισήμισι μήνες μετά την ουσιαστική έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ο εσωκομματικός μαραθώνιος της Νέας Δημοκρατίας φθάνει στο τέλος του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νιώθεις σαν να κρατάς την αναπνοή σου, όπως κάτω από το νερό, μπροστά στα υπέροχα αντικείμενα που ανέσυραν οι αρχαιολόγοι από τον βυθό. Αρχαϊκά αγγεία, πίθοι της κλασικής περιόδου, χάλκινες μορφές, οθωμανικές πίπες του 17ου αιώνα από πηλό, βυζαντινά νομίσματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εάν οι Βρετανοί ψηφίσουν υπέρ της αποχώρησης της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα που πρόκειται να διεξαχθεί μέχρι τα τέλη του 2017, η κυβέρνηση θα πρέπει να φροντίσει να υλοποιήσει τη βούληση του λαού, δήλωσε την Κυριακή ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυνάμεις ανταγωνιστικές και μάλιστα... εκ πεποιθήσεως, το σιιτικό Ιράν και η σουνιτική Σαουδική Αραβία «μάχονται» εδώ και δεκαετίες, άλλοτε «αυτοπροσώπως» και άλλοτε «δι' αντιπροσώπων», για τον έλεγχο της επιρροής στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos