Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί άσκηση ετοιμότητας του Πυροσβεστικού προσωπικού στο λιμάνι της Πάρου. Το σενάριο της άσκησης περιελάμβανε απεγκλωβισμό ατόμου από αμπάρι εμπορικού πλοίου ύστερα από πυρκαγιά, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο εντός του λιμένα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη 03/02 και ώρα 18:30

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης κατά την ολιγοήμερη επίσκεψή του στην Αθήνα, παραβρέθηκε τη Δευτέρα 25/01/2016 στη συνάντηση του Αντιπροέδρου της Aegean Ευτύχη Βασιλάκη με Δημάρχους από τα νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων, που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Ολυμπιακής, στο Αεροδρόμιο, προκειμένου να συζητήσουν θέματα των άγονων γραμμών, όπως η παράταση των συμβάσεων των άγονων γραμμών, η αύξηση της συχνότητάς τους και η μείωση της τιμής των εισιτηρίων. Στη συνάντηση παρέστη και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζοντας τη σειρά των συναντήσεων με τους Δημάρχους των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης είχε, σήμερα το πρωί στο γραφείο του, συνάντηση εργασίας με τον Έπαρχο ΠΕ Μήλου κ. Νικόλαο Βενάκη και τον Δήμαρχο Σίφνου κ. Ανδρέα Μπαμπούνη. Στη συνάντηση συμμετείχε η Διευθύντρια Τεχνικών Έργων Κυκλάδων κα Αδαμαντία Συμεοπούλου και τα στελέχη της υπηρεσίας, Λουκάς Καραδήμος και Κωνσταντίνος Γιολδάσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μόνο αισιόδοξα μπορούν να χαρακτηριστούν τα μηνύματα από τη νέα τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που παρουσιάστηκε χθες σε μία λαμπρή εκδήλωση στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010, που θα γίνει στις 3 Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.00 μ.μ. στο κατάστημα της Δημ. Κοινότητας, για την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 22χρονου ημεδαπού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΜΕΣ Νηρέα στην αίθουσα του συλλόγου στη Νάουσα της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ιατρική ειδικότητα, η εξειδίκευση στο συγκεκριμένο τομέα, αλλά και η άδεια λειτουργίας ενός χώρουθα πρέπει να είναι το πρώτο κριτήριο για όσους επιλέγουν κάποιον ειδικό για θεραπεία αισθητικής ιατρικής!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos