Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Εκδικάζεται σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, η υπόθεση του Δήμου Πάρου σχετικά με την έξωση του μισθωτή της μαρίνας της Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απόφαση του Υπουργείου για τα ολιγομελή τμήματα έχει άμεσα αποτελέσματα : η μη έγκριση λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων -τομέων σε ΕΠΑΛ, καταργεί το δικαίωμα του μαθητή και της οικογένειάς του να επιλέγουν ελεύθερα και με ισοτιμία για το μέλλον του, δημιουργεί άλλη μια τεχνητή δεξαμενή υπεράριθμων εκπαιδευτικών και τελικά οδηγεί στην υποβάθμιση της δημόσιας επαγγελματικής και τεχνικής εκπαίδευσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο 9ο Συνέδριο των Εμπορικών Συλλόγων των Κυκλάδων που έγινε στην Κέα το Σάββατο 8/10, παραβρέθηκαν οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος και Αντώνης Συρίγος, καθώς και η περιφερειακή σύμβουλος Ν. Αιγαίου, Άννα Μαυρουδή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζεται ο «Γολγοθάς» της Μυρτούς και της οικογένειας της, τέσσερα περίπου χρόνια μετά το τραγικό περιστατικό της Πάρου...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αξιοπρέπεια και σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι το θέμα της φετινής «Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας» που έχει καθιερωθεί από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Ψυχικής Υγείας για να δοθεί έμφαση σ' αυτό το μεγάλο πρόβλημα της εποχής μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 κυριαρχούν και στο σημερινό "μενού".

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με πολλή χαρά και περηφάνια ανακοινώνουμε ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας (CEUCO), αποφάσισε στο ετήσιο συνέδριό του, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Λισσαβόνα από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου, να δώσει στη ΣΙΦΝΟ το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ "European Gastronomic Festival 2016" για την ετήσια διοργάνωση του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ "ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ"!!!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 07-10-2016 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι το χρονικό διάστημα από την 06-10-2016 έως την 07-10-2016 άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και τιμαλφή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας από τον πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ» Ν.Π. 12082, το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Θήρας, ότι επέστρεφε στο λιμένα προκειμένου αποβιβάσει 25χρονο αλλοδαπό, ο οποίος έχρηζε μεταφοράς στο Νοσοκομείο λόγω πόνων στο θώρακα και δυσκολίας στην αναπνοή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης, αλλά πιθανότατα θα δεχθεί ένα ειδικό συμβουλευτικό καθεστώς, με περιορισμένες εξουσίες που θα το κρατήσουν στο τραπέζι των συνομιλιών, αναφέρουν στο Reuters δύο ανώτεροι αξιωματούχοι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos