Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Μόλις μια ημέρα πριν την επανέναρξη των μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα σημαντικά παιχνίδια της Βραζιλίας, αλλά και στην Ευρωλίγκα. Προκύπτουν προτάσεις για το στοίχημα απ' το σούπερ ντέρμπι Ατλέτικο Μινέιρο – Παλμέιρας, αλλά και τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας – Αρμάνι Μιλάνο για την Ευρωλίγκα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το Πολυτεχνείο ήταν και θα είναι πάντα ένα ζωντανό κάλεσμα για την δημοκρατία, την ανθρωπιά και την ελευθερία. Συμβολίζει, όχι μόνο τον ηρωικό αγώνα αλλά και την ενότητα όλων των δημοκρατών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας γνωρίζουμε ότι την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 θα εορταστεί σε ολόκληρη τη Χώρα, η ημέρα της Εθνικής Αντίστασης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Εταιρία Κοινωνικής Μέριμνας Σίφνου συνεχίζει, για 13η συνεχόμενη χρονιά, την υλοποίηση του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ηλικιωμένα άτομα ή ΑΜΕΑ, με βασικό σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και την ελαχιστοποίηση της κοινωνικής απομόνωσης, μέσω της παροχής φροντίδας στο φυσικό τους περιβάλλον.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οσοι φορολογούμενοι αποκτήσουν φέτος και εμφανίσουν στις φορολογικές τους δηλώσεις του επόμενου έτους πενιχρά εισοδήματα μερικών λεπτών του ευρώ από τόκους καταθέσεων ή πολύ χαμηλά εισοδήματα από ενοίκια ή από περιστασιακή απασχόληση θα πιάνονται στις παγίδες των τεκμηρίων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Τήνου, στο λιμάνι της Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 90χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαν σήμερα, οι νέοι ξεσηκώθηκαν, εναντιώθηκαν στη χούντα και διεκδίκησαν το αιώνιο δικαίωμα στην ελευθερία. Υπενθύμισαν στον Έλληνα να διεκδικεί και να ελπίζει.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη δυνατότητα αξιοποίησης των θετικών μηνυμάτων και συμβολισμών από τη διήμερη επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα και την ιστορική ομιλία του πριν αναχωρήσει για το Βερολίνο επιχειρεί τώρα να συνδέσει με τις πρωτοβουλίες των επόμενων κρίσιμων ημερών το Μέγαρο Μαξίμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο τριήμερος εορτασμός της 43ης επετείου της εξέγερσης των φοιτητών, φτάνει σήμερα Πέμπτη, στο αποκορύφωμά του, με την πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, στις 3 το μεσημέρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos