Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Με αφορμή το ερώτημα που έθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση στον κ. Περιφερειάρχη «εάν δεσμεύεται να μην ιδιωτικοποιήσει την δημόσια περιουσία του Δωδεκανησιακού λαού σε περίπτωση θετικής δικαστικής απόφασης», αποκαλύφθηκε ευθύς αμέσως και παρά τις μεγαλοστομίες το μέγεθος της υποκρισίας και των ψευτοδιλημμάτων που πλασάρουν στο Δωδεκανησιακό λαό, ότι δήθεν αγωνίζονται για το δίκιο του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου παραμένοντας προσηλωμένος στον βασικό του στόχο, ο οποίος είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πολίτη μέσω της συνεχούς επιμόρφωσης, της καλύτερης οργάνωσης και της περαιτέρω αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών, διοργάνωσε σεμινάριο με θέμα «Βασικές διοικητικές γνώσεις για αιρετούς, διοικητικά στελέχη και οικονομικά στελέχη των ΟΤΑ». Το σεμινάριο έλαβε χώρα στις 18 και 19 Απριλίου 2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Παιδική Σκηνή της Θεατρικής Ομάδας Νάουσας μετά από πολύ προσπάθεια όλων των μελών της ετοίμασε και παρουσίασε στους πολλούς μικρούς και μεγαλύτερους φίλους της το δραματοποιημένο κυκλαδίτικο παραμύθι «Σελινοπουλημένη» στις 16 και 17 Απριλίου στην Αίθουσά της, στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σας ενημερώνουμε ότι τα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ε Πάρου Αντιπάρου θα είναι ανοιχτά για τους φίλους και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, κάθε Σάββατο από τις 10 π.μ έως τις 12 μ. και το απόγευμα από τις 5 έως τις 9 μ.μ. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 6980148489.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 18-4-2016 το απόγευμα συνελήφθη στον Αερολιμένα Μυκόνου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου 68χρονος ημεδαπός, γιατί κατά τον έλεγχο των αποσκευών διαπιστώθηκε ότι κατείχε και μετέφερε πιστόλι «replica», το οποίο κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου κ. Σταύρος Καραχάλιος σας προσκαλούν σε σύσκεψη / διαβούλευση με θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 21 Απριλίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, θα πραγματοποιηθεί ως προκαταβολή, η πληρωμή του 50% της δόσης των οικογενειακών επιδομάτων του Α' τριμήνου του έτους 2016 (ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και ειδικό επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών), με βάση τα στοιχεία αιτήσεων Α21 του έτους 2015, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΓΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αντικείμενο τα δημοσιονομικά μεγέθη και παρουσία της εκπροσώπου του ΔΝΤ ξεκινά στις 10:00 νέα συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των θεσμών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες κορυφές ετοιμάζεται να κατακτήσει ο κλαρινετίστας και μαέστρος Διονύσης Γραμμένος. Είναι ο πρώτος Ελληνας που καλείται να συμμετάσχει ως μαέστρος στην Αμερικανική Ακαδημία Αρχιμουσικών στο Φεστιβάλ του Ασπεν, το μεγαλύτερο των ΗΠΑ, το οποίο φιλοξενεί ετησίως περισσότερες από 300 συναυλίες με τα σπουδαιότερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos